Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Nyhetsmail
Ja takk, send meg nyhetsbrev!

 Formthotics og Kinesio Tex i Norge

Vi har blitt gjort kjent med at Clinical Innovation går ut og sier dere må kjøpe Formthotics fra de og at de er eneforhandler i Norge. De sa det samme om Kinesio Tex, men begge deler er feil.

Les mer...

Få bedre balanse
med Togu Balanza

Ønsker du å trene balanse på en morsom måte? Da bør du kjøpe Togu Balanza.

Les mer...

Viktig informasjon:

Vi har valgt å avslutte samarbeidet med Kinesio International, men kommer fortsatt til å selge Kinesio Tex.

Les mer...

 

Kinesio nyhet


Vi har valgt å avslutte samarbeidet med Kinesio International med bakgrunn i urimelige kontraktsvilkår. De forlanger at vi skal signere en avtale hvor de kan si den opp med 3 måneders varsel, samtidig som vi ikke har anledning til å tilby alternative produkter i 3 år etter avtalens opphør. Det er helt utenkelig for oss å akseptere dette. Samtidig har Kinesio lagt begrensninger på oss i forhold til promotering av andre merker tape, samt gitt restriksjoner for innhold i kurs.
 
Vi er sikre på at det vi vil tilby dere fremover er til det bedre for alle, også dere. Vår instruktør fysioterapeut Frank Tore Jacobsen vil sammen med vår danske kollega og instruktør Torben Blenstrup utvikle eget kursmateriell. Torben er fysioterapeut og var den første instruktøren i Skandinavia. Torben introduserte Kinesiotape i Danmark mens han var fysioterapeut og leder for helseteamet i Viborg håndball på tidlig 2000 tall. Det var den gang Viborg hadde de beste håndballjentene i Europa. Frank Tore er nå en ettertraktet foreleser innen Kinesiotape, og har presentert sitt arbeid på de siste internasjonale kongressene til Kinesio i Venezia, Tokyo og Hawaii, og på flere nasjonale kongresser (Århus, København, Birmingham og Roma) det siste året.


Vi har i alle år modifisert/endret kursene for å tilfredsstille våre og skandinaviske «krav» når det gjelder forklaringsmodeller. Vi har lagt til ekstra materiale på alle kurs (nyeste vitenskap og forskning hentet fra ulike fagområder) og mye av det som vi har lært bort de siste årene er materiale basert på Frank Tore og Torben sin kunnskap og erfaring, og ikke Kinesio sin. Derfor vil overgangen til nye kurs ikke oppleves som noen endring. Vi tror dette kun vil føre til nivåheving av kursene våre.
 
Vi vil fortsatt tilby en kursrekke med KT1, KT2 og KT3. Mye vil være likt med det vi har presentert de siste årene, men vi vil også legge til ting og ikke minst jobbe med å få frem bedre forklaringsmodeller. Vi kommer til å fortsette med årlige Kinesio symposium. En av mange fordeler ved å ikke være en del av Kinesio systemet er at vi nå kan innhente ekspertise fra konkurrerende leverandører og aktører til Kinesio. Vi er opptatt av utvikling av faget, og nå har vi mulighet til å invitere kunnskapsrike personer til vår årlige kongress og undervise i nye teknikker som ikke er tatt med i Kinesio sitt undervisningsprogram.
 
Vi vil fremover tilby 3 merker med Kinesiotape: Kinesio Tex, K-Active (produsert av Nitto Denko i Japan som også var de som produserte Kinesio Tex frem til for rundt 10 år siden) og Dream K (som er noe rimeligere, men av en høy kvalitet). Dette vil sikre dere som terapeuter tilgang på Kinesio tape av høy kvalitet til enhver tid.
 
Det er flere av de ledende Kinesio instruktørene i verden som har gitt uttrykk for at de gjerne vil bidra sammen med Frank Tore og Torben i utvikling av kursmateriell. Vi ser ikke bort fra at dette er starten på en ny gruppering instruktører som vil være uavhengige av tape produsenter og opptatt av å gi der som terapeuter den beste undervisningen.
 
Vi håper dere fortsatt vil spille på lag med oss.
 
Med vennlig hilsen
 
Torkild Haugan, daglig leder AlfaCare AS