Introduksjon Til Elektroterapi Oslo, 10. oktober 2024 Introduksjon Til Elektroterapi Oslo, 10. oktober 2024 Introduksjon Til Elektroterapi Oslo, 10. oktober 2024 Introduksjon Til Elektroterapi Oslo, 10. oktober 2024

Introduksjon Til Elektroterapi

Oslo, 10. oktober 2024

Varenr: 120869
0,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse


Tidspunkt:
Torsdag 10. oktober, klokken 17:00-20:00

Sted: AlfaCare, Østensjøveien 34, Oslo

Pris: Gratis

Kursansvarlig: Naprapat Bjørnar Willassen

Annet: Enkel servering

Viktig info om påmelding: Ved bestilling i nettbutikken vil man få opp et fraktbeløp på kr. 125 i kassen dersom man ikke er logget inn som bedriftskunde. Logg inn eller opprett konto som bedriftskunde for å unngå dette. Alternativt kan man sende påmelding til post@alfacare.no eller ringe oss på tlf. 35 02 95 95 mellom kl. 08-16.

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Introduksjon til elektroterapi - TENS/NMES

Introduksjonen tar sikte på å gå gjennom grunnleggende teori om elektroterapi, for deretter å gjennomføre praktisk trening. Alle deltakere skal kjenne på følelsen av strøm på egen kropp (så lenge det ikke er kontraindisert), samt praktisk bruk av apparatet. Det vil bli gjennomgått hvilke indikasjoner og når det kan være nyttig å bruke TENS/NMES i behandling. Deretter vil det bli en praktisk demonstrasjon av behandling mot enkelte diagnoser/ tilstander. Det vil også bli diskusjon rundt hvordan man mest effektivt kan kombinere strøm med andre typer behandlingstiltak.

Introduksjonen vil vi belyse følgende typer elektroterapibehandling:

  • TENS (både lav og høy frekvent)
  • NMES (nevromuskulær elektrisk stimulering) for å øke sirkulasjon og redusere tonus
  • NMES (nevromuskulær elektrisk stimulering) for å aktivere/trene muskler ved ulike tilstander der pasienten sliter med å aktivere muskulatur eller at man vil aktivere muskulatur uten å bruke mye energi (for pasienter som ikke får i seg nok energi).

Det vil bli brukt moderne apparater med såkalt firkantpulser. Behandlingen kan dog gjennomføres med de fleste interferens-maskiner.

Instruktør, Naprapat Bjørnar Willassen
Bjørnar Willassen, ferdig utdannet naprapat i 1998, videreutdannet blant annet gjennom MTT (MET), SET, elektroterapi og dry needling. Bjørnar har undervist i elektroterapi på Høyskolen i Oslo i 12 år. Han har 15 terminer på Naprapathögskolan i Sverige, har assistert og holdt kurs i dry needling siden 2006. Willassen har holdt kurs i triggerpunktsbehandling på Axelsons i Oslo mm.

Tilbehør
Dokumenter
124498
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.