Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Velge rett Salli Sadelstol

 

Sadelstolene fra Salli kommer med todelt sete, med unntak av Classic som har udelt sete. Classic anbefales ikke for menn.

 

Alle stolene er høydejusterbare og enkelte kan også justeres i bredden. Swing og SwingFit har bevegelig sete, mens de andre modellen har fiksert sete med eller uten tilt.

 

På SwingFit og MultiAdjuster kan man justere bredden på setet. Vi anbefaler Swing for de aller fleste. Er man ikke så høy og synes den blir for bred anbefaler vi SwingFit.

 

Professional er en prisgunstig modell som egner seg spesielt godt til alt fra røffe industrimiljø til kontoret.. Man kan få Salli-stolen i 3 ulike høyder; kort til personer under 165 cm, lang for personer over 188 cm og medium for alle i midten.

 

Skal stolen brukes av flere personer med ulike høyder, anbefaler vi medium gassylinder. Gassylinder og fotkrysset er tilgjengelig i svart og krom. Hver stol håndlages etter bestilling. Alle stolene har standard aluminiumbase og gassylinder, samt hjul (65 mm) tilpasset harde gulv. Vi har en rekke ulike hjul(harde, myke, industrielle, antistatiske osv.) man kan velge i.

 

Trekk i ulike materialer er tilgjengelig. Sjekk valgmulighetene for trekk og farger. Vi har også setetrekk som er brann- og vannsikre. Vi garanterer at din Salli vil være funksjonell, langvarig og unik.