Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

113875   Oslo, 26.-27. januar 2018 KT1 Kurs kinesiotaping trinn 1

Oslo, 26.-27. januar 2018 KT1

Kurs kinesiotaping trinn 1

-+
3 900,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo

Avholdes i Oslo med instruktør Frank Tore Jacobsen.

Tidspunkt: fredag kl. 14-21 og lørdag kl. 09-16.

Adresse: Bjerke Arena kurs- og konferanssenter, Trondheimsveien 271 / 273,0589 Oslo

 

Vår instruktør Frank Tore Jacobsen er fysioterapeut og har selv god erfaring med bruk av Kinesio taping-teknikken i klinisk praksis. Kurset passer alle, og vi har gode erfaringer fra smertebehandling, hodepine, lymfødemproblematikk, slagpasienter, toppidrett, m.m. 

Dette kurset er en introduksjon til konseptet Kinesio tape og grunnleggende tapemetoder. Herunder en kort innføring i Kinesio tapingens historie, bruksområder, grunnleggende fysiologi og tapens egenskaper. Mye av kurset består av praksis. Kursdeltakerne arbeider i grupper på to og to, der en veksler på å være terapeut og ”pasient”. Det er derfor viktig å være kledd for å være pasient.

Kurset tar utgangspunkt i seks screeningtester og en tapeteknikk som kalles muskelteknikk. Screeningtestene gir oss et overblikk over hvor i kroppen en smertetilstand eller plage trolig har utgangspunkt, og sammen med klinisk undersøkelse vil dette kunne gi et mer fullstendig sykdomsbilde, samt en idè om hvor Kinesio tapen skal påføres. Muskelteknikk er den mest grunnleggende og brukte teknikken innen Kinesio tape. En dysfunksjon i en muskel kan være unormal tonus, redusert muskellengde og redusert kraft. Muskelteknikk har som mål å gjenopprette/normalisere muskelfunksjonen.

Innholdet i kurset vil gi nok forståelse og kunnskap til å benytte Kinesio tape i klinikken. Deltagerne får kunnskap om det som danner basis for bruk av Kinesio tape, og forståelsen som gis gjennom KT 1 er vesentlig for å få utbytte av den videre kursrekken.