Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
010-01338-21  Garmin Fenix® 3 Sapphire
010-01338-21  Garmin Fenix® 3 Sapphire 010-01338-21  Garmin Fenix® 3 Sapphire 010-01338-21  Garmin Fenix® 3 Sapphire

Garmin Fenix® 3 Sapphire

-+
6 199,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo

Kompromissløs multisport GPS-klokke med stilrent design

 • Kraftig EXO™-antenne innebygd i den beskyttende kanten i rustfritt stål øverst på klokken (GPS og GLONASS)
 • 1,2-tommers Chroma™-fargeskjerm som er lesbar i sollys og har en ripebestandig kuppelformet safirlinse
 • Støtte for en rekke idretter med egne brukerprofiler som terrengløping, turgåing, skigåing med mer
 • Avanserte treningsfunksjoner, se løpedynamikk, kondisjonsberegning (VO2 Max) og restitusjonsrådgiver (ved bruk sammen med pulsmåler)
  i tillegg til klassiske Garmin-navigasjonsfunksjoner som TracBack
 • Multisportfunksjoner for sykling, løping, svømming, turgåing, ski med mer
 • Barometrisk høydemåler, 3-akset kompass, TracBack og Sight’n Go
 • Aktivitetsmåler, se skritt, distanse, søvn og kalorier
 • Smartvarsling, se e-post, sms og telefonanrop og Connect IQ™-appstøtte for tilpassede programmer, widgeter, urskiver og datafelt
 • Trådløse funksjoner (BLE, ANT+ og WiFi): automatiske opplastninger til Garmin Connect, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk

Med fenix® 3 kombineres ren ytelse med en stilren design. fenix® 3 er både en toppmoderne sportsklokke og et symbol på en aktiv livsstil i hverdagen – du trenger ikke lenger å velge. Fenix 3 er fullpakket med funksjoner for multisporttrening, terrengløp og navigasjon. Den har en tøff, sporty design og er laget av materialer i høy kvalitet.

En flott stil som tåler de tøffeste forhold

fenix 3 Sapphire er tilgjengelig i tre forskjellige stiler: roségull med hvit rem, sølvfarget med rem i skinn og klassisk i mørk rustfritt stål med rem i metall. Alle klokkene har en beskyttende EXO-antenne i rustfritt stål samt forsterket glassfiberdeksel for ekstra lang holdbarhet. En Chroma-fargeskjerm med høy oppløsning gir god lesbarhet under alle lysforhold. fenix 3 er vanntett ned til 100 meter og har en batteritid på opptil 50 timer i UltraTrac-modus, 20 timer i GPS-modus og opptil 3 uker i smartklokkemodus (avhengig av innstillingene).

Når du tar løpingen på alvor

fenix 3 er fullpakket med nyskapende treningsfunksjoner fra Garmin. Når den brukes med en pulsmåler (inkludert i kondisjonspakken), kan du få statistikk om formen og prestasjonsevnen din. Den første er kondisjonsberegningen, som gir deg en beregning av den faktiske prestasjonsevnen din, basert på prestasjonen din og pulsdata. fenix 3 kan til og med gjøre en forhåndsberegning av løpstiden din basert på verdiene fra kondisjonsberegningen.

Når treningen er ferdig, forteller nedtrappingsrådgiveren deg hvor mye tid du trenger for å restituere etter den forrige aktiviteten din¹. Blant de andre treningsmålingene finner du restitusjonsrådgiveren, med en restitusjonstidtaker og restitusjonssjekk, i tillegg til løpsberegning, som beregner den ideelle sluttiden din basert på gjeldende maksimumstall for kondisjon. Alle disse funksjonene har som mål å hjelpe deg med å trene og prestere på høyest mulig nivå.

fenix 3 tar også i bruk avanserte tilbakemeldinger fra sensorer om løpingen din, slik at du får flere avanserte løpemålinger. Når fenix 3 brukes med HRM-Run-sensoren¹ (inkludert i kondisjonspakken), rapporterer den kadens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt, også kjent som løpsdynamikk. Disse målingene viser hvor effektivt du løper, og du kan bruke dem til å forbedre prestasjonene over tid.

Løp vertikalt

fenix 3 har en dedikert terrengprofil for å oppfylle behovene til terrengløpere. Nye funksjoner inkluderer den automatiske bryteren for bytte til presentasjon av viktige data under løping på flatt underlag kontra løping i bratte stigninger, for eksempel data om ytelse under stigninger og vertikal hastighet. For Ultra Trail-løpere sørger fenix 3 for ekstra batterilevetid i UltraTrac-modus og muligheten til å kjøre klokken med ekstern strømforsyning for større utfordringer.

Vær aktiv i flere idrettsgrener

fenix 3 er ikke bare ment for løping. Spesielle funksjonssett støtter også sykling, svømming, triatlon, innendørs trening og skisport. fenix 3 har lånt funksjoner fra Garmin Swim™ og sporer distanse, tempo, svømmetak med mer. Du gir ganske enkelt fenix 3 størrelsen på bassenget du svømmer i, og starter treningsøkten. Modusen Ski/brett gir deg rask tilgang til hastighet, distanse, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller (med Auto Pause for heiskøen) med mer. Du kan til og med bruke fenix 3 som en hanskevennlig fjernkontroll for VIRB®-actionkameraene via ANT+®.

Naviger på turen

fenix 3 tilbyr omfattende navigasjons- og sporingsfunksjoner som viser deg vei både på og utenfor stien. fenix 3 oppretter en GPS-sporlogg ved å legge igjen et spor med "brødsmuler" når du beveger deg, og TracBack hjelper deg med å navigere tilbake til startposisjonen hvis du går deg vill. Du kan også markere steder som start-/sluttsted, løypekontrollpunkt eller en campingplass, et kjøretøy eller andre interessepunkter.

Med fenix 3 kan du opprette og følge løyper eller merke opptil 1000 posisjoner og navigere til dem. Planlegg turer og del eventyr med venner og familie ved hjelp av Garmins gratis planleggingsverktøy BaseCamp™ på datamaskinen. fenix 3 er utstyrt med både ANT+ og Bluetooth®3 Smart-funksjoner for trådløs deling av steder, ruter og geocacher.

fenix 3 er utstyrt med både ANT+ og Bluetooth®³ Smart-funksjoner for trådløs deling av steder, ruter og geocacher.

Mer enn bare høydemåler, barometer og kompass

fenix 3 er utstyrt med en barometrisk høydemåler og et elektronisk kompass med tre akser. Enheten kalibrerer disse sensorene automatisk ved hjelp av GPS-mottakeren for å gi så nøyaktig informasjon som mulig.

Den innebygde høydemåleren gir høydedata, slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke. Hvis du vil ha nøyaktige temperaturmålinger fra klokken, må du parkoble fenix 3 med vår eksterne tempe™-temperatursensor.

fenix 3 kalibrerer automatisk ABC-sensorene ved bruk av GPS-mottaker og angir også tiden basert på lokalisering. Parkoble klokken med den eksterne temperatursensoren tempe™ for ekstremt nøyaktig temperaturmåling.

Tilpassede apper og urskiver

Tilpass fenix 3 med gratis nedlastinger fra vår Connect IQ-butikk. Du kan tilpasse urskiven, legge til datafelt og laste ned apper og kontrollprogrammer som gir informasjon på en oversiktlig måte.

Hold kontakten

fenix 3 er en veldig smart klokke og holder deg i kontakt med resten av verden – enten det er via en smarttelefon for å motta smartvarsler direkte på klokken², eller via Wi-Fi-nettverket for sømløs automatisk opplasting av aktiviteter til Garmin Connect™. Hvis du vil, kan fenix 3 holde familie og venner informert om hvor du er med LiveTrack².

Få enda mer informasjon fra fenix 3 ved å kombinere den med en av de mange valgfrie Garmin ANT+-sensorene som Vector® for sykkelkraft, tempe™ for temperatur, HRM-Run for løpsdynamikk og mye mer.

¹Pulsmålere og HRM-Run, selges separat.
²Telefonen må ha Bluetooth Smart. Se Garmin.com/BLE for å få mer informasjon om kompatibilitet.

3Bluetooth-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens.