Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
010-00947-11   Garmin Forerunner® 610 sort

Garmin Forerunner® 610 sort

-+
2 825,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Garmin Forerunner® 610
 
 
Med et trykk, et tapp eller en sveip kan du løpe i fred mens Forerunner 610-enheten sporer alle detaljene.
 
 
Raskere med berøring
Forerunner 610-enheten gir deg flere måter å være i kontakt med treningsdataene dine på. Med sveip og bla-funksjonen kan du enkelt justere innstillinger, se gjennom løpshistorikk og mer. Et raskt tapp på skjermen er det eneste som skal til for å gå videre til den neste treningssiden, slik at du kan se flere data.
 
610-enheten tåler regn, svette og vannsprut, men er likevel følsom nok til at du kan betjene den med løpehansker.
 
Ligger i tet
Bak den glatte glassoverflaten finnes en klokke som er klar til å jobbe like hardt som deg. 610-enheten gir nøyaktig avstand, tempo, GPS-posisjon, puls¹, kalorier og mer. Den kan til og med føre deg tilbake til utgangspunktet for løpeturen, noe som gir deg frihet til å utforske nye ruter og alltid finne veien tilbake.
 
Avanserte funksjoner
Treningsverktøy som nye Virtual Racer™ kan forvandle enhver treningsøkt til en virtuell konkurranse. Med denne funksjonen kan du løpe mot tidligere personlige rekorder eller utfordre alle aktiviteter som er lastet opp på webområdet Garmin Connect™. Virtual Racer regner med varierende hastigheter og forhold i sanntid, så det er virkelig deg mot motstanderen. Du kan også bruke funksjonen Virtual Partner® og se hvordan du klarer deg mot et statisk tempo du selv angir. Forerunner 610-enheten har også vibrasjonsvarsler som du kan tilpasse etter tid, avstand, kalorier, puls eller pedalfrekvens. Du føler en lett vibrering når du når målene dine.
 
Training Effect
Det er på tide at en sportsklokke hjelper deg med å trene smartere, ikke hardere, og 610-enheten gjør akkurat det. Dette er vår første sportsklokke med Firstbeats Training Effect-funksjon. Training Effect måler effekten en aktivitet har på din aerobiske kondisjon, noe som i høy grad kan hjelpe deg med å trene på en mer effektiv måte. Treningseffekten beregnes ut fra brukerprofil, puls og aktivitetens vanskelighetsgrad. 610-enheten har også egendefinerbare pulssoner, varsler og pulsbaserte kaloriberegninger.
Lagre, analyser og del
 
Forerunner 610-enheten fortsetter å jobbe etter at treningsøkten er ferdig. Når den er innen rekkevidde av datamaskinen din, laster den trådløst opp løpsdata til webområdet Garmin Connect™ slik at du kan gå tilbake og se gjennom løpet når du har tid. Den fungerer via trådløs ANT+™-teknologi og USB-pinnen som følger med klokken. Ingen ledninger, ingen manuelle opplastinger, ingen problemer. På Garmin Connect kan du se aktiviteten din på et kart, vise utdrag av runder og utforske andre brukeres aktiviteter.
 
Garmin Connect er kompatibel med Mac® og PC.
 
Hva inneholder esken?
 
Forerunner 610
Førsteklasses pulsmåler
Vekselstrømlader
Ladeholder
USB ANT-pinne
Hurtigstartveiledning
Brukerveiledning på disk