Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
010-00743-73   Garmin Forerunner FR 70 Rosa

Garmin Forerunner FR 70 Rosa

-+
1 175,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Hold deg motivert og oppnå treningsmålene dine med FR70.
En stilig treningsklokke som registrerer tid, puls og forbrente kalorier. FR70-enheten har nytt utseende og nye farger, ulike stiler for dame og herre og et behagelig armbånd
 
Tren innendørs eller ute
 
Enten du er på treningssenteret eller på veien, registrerer FR70 alle treningsøktdataene, blant annet tid, puls, forbrente kalorier og mye mer. Nøkkelen bak suksessen er FR70s trådløse ANT+™-teknologi, som gjør at den kan kobles til andre ANT+-kompatible enheter, som den medfølgende pulsmåleren, fotsensoren (ekstrautstyr) samt ANT+-kompatibelt treningsutstyr.
 
Følg med på helsen din
 
Du kan også registrere vekt, kroppsfett, vann i kroppen og seks andre målinger når du bruker FR70 sammen med kroppssammensetningsvekten Tanita BC-1000. Avlesingene lagres på FR70 og sendes deretter automatisk til Garmin Connect™ når den er innenfor rekkevidde av datamaskinen.
 
Velg formfaktor
 
Kvinner og menn trener gjerne på samme måte, men de har ulike preferanser når det gjelder klokkestil. Derfor tilbyr vi menn og kvinner forskjellige utgaver av FR70, som bare er forskjellig i størrelse og farge. Herremodellen veier 45,4 gram (1,6 unser), og damemodellen veier bare 39,7 gram (1,4 unser).
 
Lytt til hjertet ditt
 
FR70 kan også kobles trådløst til en pulsmåler og gi øyeblikkelige tilbakemeldinger om hvor hardt du trener. FR70 registrerer hele tiden hjerteslag per minutt og viser pulssonen, slik at du kan overvåke og forbedre formen.
 
Stå distansen ut
 
Med den sømløse og trådløse ANT+-koblingen kobles FR70 til fotsensoren (ekstrautstyr), som enkelt registrerer avstand og hastighet, både innendørs og ute. Fotsensoren bruker avansert akselerometerteknologi til å samle og sende presise data om bevegelsene dine og hente avstands- og hastighetsdata.
 
Krysstrening
 
Kombinert med en valgfri hastighets-/pedalfrekvenssensor registrerer FR70 hastigheten og avstanden når du trener på sykkel. Den trådløse hastighets-/pedalfrekvenssensoren festes trygt til sykkelen og måler pedalfrekvensen og hjulhastigheten mens du sykler. Du kan også bruke sensoren til å trene innendørs fordi den kan festes til bakhjulet.
 
Synkroniser og del
 
Når treningsøkten er ferdig, overfører FR70 dataene automatisk og trådløst til PC eller Mac® når den er innenfor rekkevidde. Ingen kabler, ingen tilkoblinger. Dataene er der bare, klare til å bli analysert, kategorisert og delt via nettsamfunnet Garmin Connect.
 
 
 
Hva inneholder esken?
 
FR70
Pulsmåler
USB ANT+-pinne
Hurtigstartveiledning