92789

Hot-Gel Tube 12 stk. Med Display

100 ml x 12

Varenr: 117326
2 031,-Kampanjepris
2 389,-Ordinær pris
Veil.2 389,-
-+
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse
Denne 12-pakningen med Hot-Gel Tube 100 ml leveres i et lekkert papp-display og er perfekt til hyllen i butikken, i resepsjonen på klinikken og lignende. Solid display som kan brukes i lang tid.
 
AlfaCare Hot-Gel brukes på stive og ømme muskler. Smøres direkte på huden etter behov og er hurtigvirkende. Hot-Gel gir en varmende
og lindrende effekt ved muskel- og leddplager. Hot-Gel har også forebyggende effekt ved trening, og annen fysisk akitvitet, samt øker sirkulasjon og gjør armer og ben varmere ved trening i kaldt vær.
 
Hot-Gel gir en lokalstimulerende effekt på huden og øker blodsirkulasjonen på problemområdet samtidig som den gir en langvarig varmende effekt. Hot-Gel aktiverer kroppens egen virkemekanisme uten noen kunstig stimulering. Hot-Gel virker hurtig og har et særdeles stort anvendelsesområde.
 
Slik bruker du Hot-Gel: Smør inn huden på problemstedet med Hot-Gel. Bruk Hot-Gel til du føler deg bedre. Kan smøres på så ofte man ønsker. Hot-Gel kan anvendes over hele kroppen.
 
Hot-Gel gir en sterk varmeeffekt og enkelt vil reagere ved å synes at den er for varm. Men det som varmer er også det som virker. 
 
PRØV DEN!
 
Viktig: Unngå å få gelèen i øynene og i åpne sår. Oppbevares utilgjengelig for barn.
 
Alternativer
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.