64228 64228 64228

Follo Corpus N

Varenr: 112-224050
34 129,-
-+
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse
Follo Corpus N er er smal og stabil behandlingsbenk som passer til manuellterapeuter, osteopater og naprapater.
 
Follo Corpus N har en 5 cm tykk liggeflate av skum med fast kvalitet som er trukket over med skai. Armputene ved hodet kan justeres sideveis og i høyden. Sidearmputene kan enkelt felles ned til siden. Bunnrammen er ekstra stabil for å kunne tåle manipulasjoner. Benken leveres med 50 cm liggeflate.
 
Man kan velge mellom elektrisk eller hydraulisk løftemekanisme. Den elektriske har en railkontroll for hev/senk som kan betjenes fra sidene og i front. Man kan som alternativ velge mellom fotpedal, håndkontroll og batteridrift til den elektriske versjonen. Som standard leveres benken med sentralt hjulløftesystem.

Benken har en løftekapasitet på 170 kg, mens maks statisk belastning er 250 kg. Benken har en vekt på 75 kg. Standard lengde på putene er 197 cm og standard bredde 50 cm. Benken kan heves til maks 95 cm og senkes til minimum 48 cm. Som ekstrautstyr tilbys nesehullkloss og papirrullholder. Papir-rullholder kan monteres i både fot– og hodeende.

Putene er lekkert utformet i skai og kunden kan velge mellom åtte farger. Se Fargekart for alternativer. Understellet er laget av stål og leveres i en grå lakkutførelse som standard.

Benkene er i sin helhet produsert i Norge.
 
Follo Corpus N er en pen benk i passelig størrelse. Den er enkel i bruk og har god funksjonalitet for justering. Størrelsen på hodeputen gjør at det er enkelt å komme til ved pasientens nakke.  Det er en nett benk som gjør at man kommer til der man ønsker under behandling. Benken er enkel å manøvrere ved manipulasjon, også ved hev/senk.
 
- Naprapat Rikke Vergedal
 
Spesifikasjoner:
 
Lengde: 197 cm
Bredde: 50 / 55 / 62 cm (50 cm er standard, spesifiser ved bestilling dersom man ønsker bredde 55 eller 62 cm)
Høyde: 48-95 cm
Maks belastning dynamisk: 170 kg
Maks belastning statisk: 250 kg
Benkes vekt: 75 kg
Tilbehør
Fra 145,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.