Dynamic Tape ECO 5 cm grå/svart tattoo 5 cm x 5 m Dynamic Tape ECO 5 cm grå/svart tattoo 5 cm x 5 m

Dynamic Tape ECO 5 cm grå/svart tattoo

5 cm x 5 m

Varenr: 111916
299,-
Bredde
5 cm
5 cm
7,5 cm
7,5 cm
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse

Den ekstra sterke Dynamic Tape ECO bruker patentsøkt teknologi for å gi mer motstand tidligere i prosessen. Dynamic Tape ECO kan være mer hensiktsmessig for leddbånd (for eksempel i fingrene, tommelen og ankler) hvor elastisk kompresjon og resistens er ønskelig for å øke stabiliteten.

Dynamic Tape er en biomekanisk tape, en helt ny kategori av sports- og terapeutisk taping.

Egenskaper: Elastisk i alle retninger og med kraftig elastisk rekyl, absorberer kraft for å redusere arbeidsmengden til kroppen. Denne tapemetoden har som mål å direkte avlaste, modifisere bevegelsesmønstre og gi bedre funksjon.

Dynamic Tape gjør alt dette med en myk og pustende tape av høy kvalitet og styrke, og blir brukt av profesjonelle utøvere verden over. Fra rehabilitering til toppidrett endrer Dynamic tape måten vi ser på sports- og terapeutisk taping. Den kommer i to forskjellige bredder, 5 cm og 7,5 cm. Du kan lese mer om Dynamic Tape her .

Dynamic Tape må ikke forveksles med kinesiologitape. Kinesiologitape er laget hovedsakelig av bomull, kan strekkes ca. 140% i en retning og har et definert rigid sluttpunkt. Den har en forsiktig rekyl og er designet for å «løfte» huden og bidrar til å redusere hevelse og smerte.

Dynamic Tape er laget av nylon og lycra og kan strekkes i alle fire retninger, kan strekkes over 200% og har ikke et restriktivt sluttpunkt. Dynamic Tape har en sterk rekyl og er designet for å endre bevegelsesmønster mens den absorberer kraft og fører energien tilbake i muskelens bevegelse.

 

Tilbehør
Dokumenter
39686
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.