FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey FlexBeam Grey

FlexBeam

Grey

Varenr: FBFG-1-CG-RT
5 990,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

FlexBeam® - The Revolutionary Recovery Device 

Se filmer av Casper Ruud og Martin Ødegaard om FlexBeam nederst på siden
 
Utviklet av NASA. Oppfunnet av Recharge Health
FlexBeam® er et bærbart apparat for infrarød lysterapi. Basert på grundig vitenskapelig forskning er dette en nyskapende løsning for restitusjon og smertelindring. FlexBeam® er designet for menneskekroppen, behandler direkte der det trengs og maksimerer effekten av det målrettede røde og nær-infrarøde lyset.
 
Hvordan infrarød terapi virker
Kroppen har en fantastisk evne til å helbrede seg selv og lys spiller en viktig rolle. Vi har utviklet oss under solens fulle spekter av lys, og vi påvirkes både av synlig lys (farger) og usynlige bølgelengder, som infrarødt og ultrafiolett lys (UV). Dette er på akademiker-språket kalt fotobiomodulering

Forskere oppdaget allerede på 1970-tallet at lys ved spesifikke røde og nær-infrarøde bølgelengder kan stimulere kroppens naturlige helingsprosess. NASA utviklet oppdagelsen videre på 2000-tallet. Når dette kraftige lyset rettes mot et spesifikt område, blir effekten betydelig større. En revolusjon i LED-teknologi har nå muliggjort en helt ny type produkt basert på en veldokumentert teknologi.
 
Virkningsmekanismer

Øk blodstrømmen for å fremskynde reparasjon
Lysbehandling øker blodstrømmen ved å stimulere frigjøringen av NO (nitrogenoksid) i blodårene. Blodårene reagerer ved å slappe av og utvide seg, slik at det blir mer plass for blod å strømme. Når den sunne blodstrømmen er etablert, reduserer den flere smertemekanismer - den drenerer overskytende væsker og hevelser og lindrer trykket de forårsaker på de omkringliggende nervene, slik at de slutter å sende smertesignaler. I tillegg betyr forbedret blodstrøm at oksygen kan nå alle deler av kroppen, inkludert vev som lider av oksygenmangel.

Raskere lindring av smertefulle inflammatoriske prosesser
Inflammasjon oppstår når kroppen vår oppfatter en farlig prosess som potensielt kan forårsake vevsskade. Kroppens inflammatoriske respons er å produsere inflammasomer (proteinkomplekser som stimulerer betennelsesbekjempende cytokiner). Det som trigger disse inflammasomene er frigjøring av reaktive oksygenarter (ROS), produsert av mitokondrier. Siden nær-infrarødt lys har vist seg å gi energi til mitokondrier og fremme mitokondriell helse, påvirker det direkte antiinflammatoriske prosesser og bidrar til smertelindring.

Smertedempende hormoner
Nær-infrarød lysbehandling etterligner de naturlige effektene av sollys. Dette betyr at det hjelper regulering av serotoninnivået og stimulerer frigjøringen av beta-endorfin. Endorfin er et peptid med morfinlignende virkning som produseres naturlig i kroppen, mens serotonin er et signalstoff kjent for å hjelpe mot bla. smertemodulering. 

Intuitivt og enkelt med tre ulike programmer:

Program 1 (10 min):
Hud og overflate. Primært rødlys

Program 2 (10 min):
Muskler og vev. Kombinert rødlys og infrarødt lys, som når dypere under huden (penetrerer opp til 2 cm).

Program 3 (10 min):
Dypere i muskler og ledd. Kraftfullt infrarødt lys som penetrerer enda dypere.

 
Recharge Health sine studier viser:
33% raskere restitusjon etter en muskelskade.
40% forbedring i styrkeprestasjon.
75% reduksjon i muskel- og skjelettsmerter.
30% forbedring i dyp søvn.
 
Din daglige energiboost
Tarmens mikrobiom er svært sensitivt for nær-infrarødt lys. Et sunt tarmmikrobiom er avgjørende for:
- Immunforsvaret
- Mental klarhet gjennom tarm-hjerne-aksen
- Produksjon av serotonin i tarmen
- Evnen til å utnytte næringsstoffer fra maten din og kosttilskudd
- Forbedret søvn
- Nær-infrarød terapi fremmer gode tarmbakterier og eliminerer de dårlige  
 
En lysende teknologisk innovasjon
Recharge Health har laget et bærbart, kraftig og trygt apparat som alle kan bruke når som helst, hvor som helst. 
 
Bølgelengder på 630 nm (rød) og 815 nm (nær-infrarød).
Pulsering for optimal effekt.
Dosering opptil 100 mW per cm².
3 enkle forhåndsinnstilte programmer for å variere behandlingsdybden.
10-minutters programmer med automatisk stopp.
Innebygde vifter for aktiv kjøling.
Ingen elektromagnetiske feltstråler (EMF).
Holdbart batteri som gir opptil fem behandlinger på en enkelt opplading. 
 
Hva følger med FlexBeam?

  • Bæreveske
    Ta med deg FlexBeam® der du måtte ønske med den robuste bærevesken. 
  • Guide
    En omfattende og personlig guide på hele 52 sider med verdifull informasjon og definerte protokoller for bruk, skrevet av Dr. Zulia Frost.
  • Festebånd
    Tre sett med smarte og holdbare borrelåsbånd for å bruke FlexBeam® hvor som helst på kroppen.

Ofte stilte spørsmål: 

Hvordan fungerer rødlysbehandling?
Prinsippet bak rødlysbehandling er stimuleringen av mitokondriene, organellene i hver celle i kroppen, som er ansvarlige for å produsere energi i form av molekylet ATP (adenosintrifosfat).

I utgangspunktet er rødlysbehandling ikke noe annet enn å utsette huden din for bølgelengder av rødt lys på lavt nivå. Resultatene av denne eksponeringen avhenger av bølgelengden som sendes ut av enheten og eksponeringstiden. Dette lyset finnes i naturen, spesielt i de tidlige morgentimene og de sene timene på dagen.
 
Dette, sammen med NIR (nær-infrarødt lys), vil forsterke effekten og påvirke på cellene på flere nivåer og bidra til kroppens naturlige helbredelse og bedre ytelse av de naturlige aspektene av vår cellulære sammensetning.

Hvor lang tid tar det før jeg får resultater?
Dette varierer hva som behandles, men studier utført av Recharge Health sitt kliniske team viser at de fleste brukere merker effekt etter tre uker med bruk, noen etter kun få dager.
 
Hvilke tilstander kan FlexBeam® brukes for?
FlexBeam kan brukes for å forbedre helsen og trivselen din. Det er flott hvis du trenger et energitilskudd, ønsker å føle deg mer avslappet, eller forberede deg på trening eller restitusjon etter trening. Det kan også brukes for å støtte problemer du har hvor som helst på kroppen og kan bidra positivt til helbredelsesprosessen. 

Hvilke deler av kroppen kan jeg bruke FlexBeam® på?
Du kan bruke FlexBeam® på alle deler av kroppen, unntatt ansiktet eller hodet. FlexBeam® er ikke designet for det formålet og å stirre inn i infrarødt lys kan skade brukerens øyne.

Vi anbefaler alltid forsiktighet ved bruk på mer sensitive områder. Hvis du er i tvil om bruken, ta gjerne kontakt med oss.

Fem års produktgaranti

Service
Service av FlexBeam® kan ikke utføres av brukeren. Ikke åpne huset, dette vil ugyldiggjøre produsentens garanti. Alle advarsler, forsiktighetsregler og instruksjoner i håndboken må følges for å sikre full garantidekning.

Fem års produktgaranti
Garantien dekker eventuelle materielle feil, eller feil i produksjonen. Recharge Health (selskapet) vil reparere eller erstatte, uten kostnad, produktet eller deler av produktet som viser seg å være defekt på grunn av materielle feil eller produksjon, under normal bruk og vedlikehold. Tilbehør eller forbruksvarer er utelukket fra denne garantien: bærevesker, reisevesker, kroppsstropper, briller osv. En spesiell bestemmelse gjelder for batteriet, som ikke dekkes av den vanlige fem års garantien, se nedenfor.

To års batterigaranti
For alt annet enn produksjonsfeil, anses batteriet til FlexBeam® under reguleringen av forbrukerelektronikk i Norge for å være begrenset til to års garanti. For et batteri som er utslitt etter bruk, tilbyr Recharge Health (selskapet) en batteribytteservice mot en kostnad etter 2 år.

Advarsler og forsiktighetsregler

Sikker bruk av FlexBeam® er brukerens hovedansvar. Hvis FlexBeam ser ut til å fungere feil, stopp bruken umiddelbart og kontakt kundeservice på post@alfacare.no

Bruk på hodet
FlexBeam® er ikke designet for bruk på øyne, ansikt eller andre steder på eller rundt hodet. Ikke plasser den på hodet.

Effekt på øynene
Unngå å stirre direkte på lysdiodene eller bruk innen 30 cm fra øynene. FlexBeam® sender ut kraftig usynlig infrarødt lys. Bruk medfølgende vernebriller i tilfeller der lys skinner direkte inn i øynene.

Graviditet
Sikkerheten ved bruk av FlexBeam® er ikke fastslått under graviditet. Ikke bruk ved graviditet.

Endokrine kjertler
Ikke bruk over skjoldbruskkjertelen eller testikler. FlexBeam® er ikke ment å behandle endokrine tilstander.

Kreft
Ikke bruk over ondartede og andre svulster.

Solbrune og mørke hudtoner
Selv om FlexBeam® har blitt testet på en rekke ulike hudtoner uten rapporterte negative effekter, anbefaler vi å utvise forsiktighet ved å redusere eksponeringstiden til ikke mer enn 10 minutter på ett sted. Dypere hudtoner absorberer lys mer effektivt.
 
Tatovert hud
FlexBeam® leverer lysstimulering via svært kraftig LED-lys (ikke lasere). Vær forsiktig når du behandler over tatoveringer. Vi anbefaler redusert eksponeringstid (fem minutter på ett sted) over de tatoverte områdene. Forsøk å plassere FlexBeam® ved siden av tatoveringe, om mulig, spesielt når tatoveringen er ny eller omfattende dekket med mørkt blekk.

Brannsår
FlexBeam® forårsaker ikke brannskader på huden. Dette er fordi den terapeutiske effekten av FlexBeam® overføres gjennom lys, ikke varme. I visse tilfeller av ekstrem hudfølsomhet kan imidlertid rødhet eller blemmer oppstå. I slike tilfeller må behandlingen med FlexBeam® avbrytes umiddelbart, og lege bør konsulteres for ytterligere råd.

Vennligst informer kundestøtte dersom du opplever denne typen reaksjon.

Udiagnostiserte hudsykdommer
Vær forsiktig når du bruker FlexBeam® over udiagnostiserte hudtilstander. Hvis du er usikker, kontakt helsepersonell før du bruker enheten.

Generelt ved bruk av FlexBeam® 
Ikke bruk FlexBeam på samme sted over en lengre periode.

Spesifikasjoner:
tre lyspærer, to infrarøde og en rød LED i hver pod.
Bølgelengde: 6 x 815 nm, 2 x 625-635 nm OSRAM LED-er.
Strømkilde: 90-265V AC-inngangsspenning med 15V, 2.5A utgang.
Maksimal optisk effekt: 100 mW/cm² for NIR, 60 mW/cm² for rødt lys
Frekvensmodulering: Pulsert mellom 0-100% driftssyklus.
Programmer: tre forhåndsinnstilte programmer.
Behandlingstid: 10 minutter per program.
Knapper: tre knapper - på/av, programvalg, play/pause.
Batteri: Oppladbart litiumionbatteri i separat batteri-pod.
Vekt: 0.775 kg (1.6 kg inkludert emballasje).
Materialer: ABS-PC-plast og silikonforbindelsesstropp.
Kjøling: Aktiv kjøling med vifte.
Sikkerhet: Automatisk avstenging ved overtemperatur og overstrøm.
Tilbehør: Strømkabel, mini-bånd, kroppsband, duo-bånd, vernebriller.
Medisinsk utstyrsklasse: FlexBeam® er ikke et medisinsk utstyr.

Compliance: EN 55014-1:2017; EN 55014-2; EN 61000-6-3:2011;
EN 61000-6-1:2007; EN 61000-3-3:2013; EN 61000-3-2:2014; EN 62471:2008.

Klikk på "Dokumenter" og last ned Recovery Guide for tennis og fotball.

 

Dokumenter
121454
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.