Follo Stabilis Eva Walker Small Manuel Height 67,5 - 97 cm. Bottom frame 70 cm.

Follo Stabilis Eva Walker Small Manuel

Height 67,5 - 97 cm. Bottom frame 70 cm.

Varenr: 109-841M
8 829,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Follo Stabilis Eva Walker 109 - smal utgave manuell

Gåbordet Eva Walker er et hjelpemiddel i rehabiliteringen av pasienter. Det gir pasienten mulighet for trygg forflytning og stimulerer til økt bevegelse og økt sirkulasjon ved bruk av muskler. Det elektriske gåbordet kan hjelpe pasienten å reise seg. Bunnrammen er smal og passer i private hjem. Follo Futura tilbyr også gåbord for barn.

Gåbordet har en åpen konstruksjon som gjør det funksjonelt for pasient å benytte det. Utformingen er anatomisk og gjør det mulig for pleiepersonell å komme nær pasienten.

Follo Eva Walker tilbys i flere varianter; som manuell, med gassfjæ- rer og elektrisk. Høydejusteringen på gassutgaven utføres med en justeringshendel plassert på topprammen slik at den er enkel å nå for så vel brukere som for helsepersonell. Reguleringen av det elektriske gåbordet skjer via en håndkontroll. Det manuelle gåbordet justeres med hendel som er plassert i front av gåbordet. Barneutgaven leveres med manuell og gass høydejustering.

Hjelpemiddelet oppfyller alle krav i den nordiske kravspesifikasjonen for gåbord. Eva Walker er testet av Hjælpemiddelinstituttet i Danmark i tråd med EN-ISO 11199-3 og CE–merket.

Gåbordet har få flater og er lett å rengjøre. Samtlige modeller har stillbare skålformede underarmsstøtter med funksjonell innstilling. Putene er enkle å ta av ved rengjøring. Hjulene er 100 mm store og triller godt. De to bakerste hjulene er låsbare. Hjul med retningsstyring kan leveres som tilleggsutstyr. Hjulene på barneversjonen er 75mm.

Maksimal brukervekt er 150 kg. Høyde på manuelt gåbord er 88-128 cm, med gassfjær 88,6-129,7 cm, mens målene er 92,8-128 cm for den elektriske utgaven. Bredde på bunnrammen er 70 cm. Maksimal brukervekt for barnegåbordet er 150 kg. Høydereguleringen er 69-99 cm for manuell og 74-105 cm for gassutgaven.

Gåbordet er tilvirket av stålrør og overflaten pulverlakkert i grått, dette for å gi en slitesterk overflate. Puter er av svart polyurethaneskum.

Som tilleggsutstyr finnes kurv, infusjonsholder, holder for oksygenflaske og justerbare håndtak. Tilleggsutstyr for barnewalker, er en gassfjærbrakett for å gjøre barnewalkeren lavere.

Gåbordet er i sin helhet produsert i Norge.

Dokumenter
40939
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.