Follo Stabilis 200 N Standard 86 -125,5 cm - 80 cm ramme

Follo Stabilis 200 N Standard

86 -125,5 cm - 80 cm ramme

Varenr: 110-836
10 119,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Eva Walker er et hjelpemiddel i rehabiliteringen av pasienter. Gåbordet gir pasienten mulighet for trygg forflytning og stimulerer til økt bevegelse og derigjennom økt sirkulasjon og bruk av muskler.

Det elektriske gåbordet kan brukes som hjelp ved oppreisning. Gåbordet har en åpen konstruksjon som gjør det funksjonelt for pasient å benytte det. Utformingen er anatomisk og gjør det mulig for pleiepersonell å komme nær pasienten.

Follo Eva Walker tilbys i flere varianter; som gassfjærer og elektrisk. Høydejusteringen på gassutgaven utføres med en justeringshendel plassert på topprammen slik at den er enkel å nå for så vel brukere som for helsepersonell. Reguleringen av det elektriske gåbordet skjer via en håndkontroll, som er lett å betjene for bruker. Hjelpemiddelet oppfyller alle krav i den nordiske kravspesifikasjonen for gåbord.

Eva Walker er testet av Hjælpemiddelinstituttet i Danmark i tråd med EN-ISO 11199-3 og CE–merket. Gåbordet har få flater og er lett å rengjøre. Samtlige modeller har stillbare skålformede underarmsstøtter med funksjonell innstilling.

Putene er enkle å ta av ved rengjøring. Hjulene er 100 mm store og triller godt. De to bakerste hjulene er låsbare. Hjul med retningsstyring kan leveres som tilleggsutstyr.

Maksimal brukervekt er 150 kg. Maksimal høyde på gåbord med gassfjær er 121 cm, på den elektriske utgaven er maksimal høyde 128 cm. Gåbordet er tilvirket av stålrør og overflaten pulverlakkert i grått, dette for å gi en slitesterk overflate. Puter er av svart polyurethaneskum.

Som tilleggsutstyr finnes kurv, infusjonsholder, holder for oksygenflaske og justerbare håndtak.

Gåbordet er i sin helhet produsert i Norge.

Dokumenter
25829
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.