Follo Corpus MT 5-Delt Hydraulisk Follo Corpus MT 5-Delt Hydraulisk Follo Corpus MT 5-Delt Hydraulisk

Follo Corpus MT 5-Delt Hydraulisk

Varenr: 118-226255
36 339,-
Antall puter
3 puter
3 puter
5 puter
5 puter
-+
BeskrivelseTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse
Follo Corpus MT leveres standard med 55 cm bred og 5 cm tykk liggeflate av en fast skumkvalitet. Armputene ved hodet kan justeres sideveis og i høyden. Bunnrammen er ekstra stabil for å kunne tåle manipulasjoner. Benken leveres med sentralt hjulløftesystem. Velg mellom hydraulisk eller elektrisk løftemekanismen. Elektrisk benk betjenes med elektriske railkon-troll (fra sidene og i front) som standard. Alternativt er fotpedal eller håndkontroll. Benkene kan leveres med batteridrift.

Putene er lekkert utformet i skai og man kan velge mellom åtte farger; sort, antrasitt, orkidé, cyklamen, eggeskall, kornblå, royal og silver. Understellet er laget av stål og leveres i en grå lakkutførelse som standard.

Benken har en løftekapasitet på 170 kg, mens maks statisk ladet er 250 kg. Benken har en vekt på 75 kg. Standard lengde på putene er 197 cm og standard bredde 55 cm. Benken kan leveres i alternativ bredde på 62 cm. Benken kan heves til maks 95 cm og senkes til minimum 48 cm.
 
Som ekstrautstyr tilbys nesehullkloss, papirrullholder og sidearmstøtter. Papirrullholder kan monteres i både fot– og hodeende. Sidearmstøttene kan enkelt felles ned til siden.

Follo Futura er ISO-sertifisert i henhold til EN NS ISO-9001 og produktene er CE-godkjente. Benkene er i sin helhet produsert i Norge. Benkene er i sin helhet produsert i Norge. 
 
Tekniske spesifikasjoner:

Høyde: 48-95 cm
Lengde: 197 cm
Bredde:  55 cm / 62 cm. 55 cm er standard. Legg til varenr. 118994 Breddetillegg Follo Corpus MT 62 cm for å bestille benken i bredde 62 cm.
Antall puter: 3 / 5
Løftesystem: Elektrisk / hydraulisk
Vekt: 75 kg
Maks statisk belastning: 250 kg
Løftekapasitet: 170 kg 
 
Last ned:
 
Tilbehør
Alternativer
Fra 30 819,-
Fra 22 559,-
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.