10%
23023 23023

Garmin Forerunner 920XT Blå/Sort

Med Pulsbelte HMR-RUN

Varenr: 010-01174-30
4 769,-Kampanjepris
5 299,-Ordinær pris
Veil.5 299,-
-+
Beskrivelse
Beskrivelse

Avansert GPS-multisportklokke med teknikkanalyse og trådløse funksjoner

  • Løpsdynamikk inkluderer løpsfrekvens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt
  • Kondisjonsberegning (VO2 Maks), konkurransevarsel og restitusjonsrådgiver
  • Gir deg svømmeavstand, tempo, svømmetaktype, antall tak, loggføring av øvelser og hviletidtaker
  • Smartvarsling gjør at du kan motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken
  • Trådløse funksjoner4 (BLE og WiFi): automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk
Fra selskapet som lanserte verdens første GPS-baserte multisport-enheter, kommer en klokke som kan brukes til trening og konkurranse av både toppidrettsutøvere og mosjonister. Vi presenterer Forerunner 920XT — med avanserte funksjoner som løpsdynamikk, kondisjonsberegning (VO2 Maks), sporing i sanntid og smartvarsling.
 
Aktivitetssporing av hverdagsaktiviteter - og avansert trening
Forerunner 920XT inneholder flere høyteknologiske treningsfunksjoner i en slank klokke som er våtdraktvennlig, og som er 15 prosent lettere enn forgjengeren, Forerunner 910XT. Klokken leveres med en fargeskjerm med høy oppløsning, er fleksibel og med hengslet klokkerem, og har klokkemodus slik at du kan bruke den hele dagen. Aktivitetssporingsfunksjonen registrerer skrittene du tar, søvnen din og kaloriene som forbrennes gjennom hele dagen, noe som gir deg et mer komplett bilde over den daglige aktiviteten din.
 
Stup i det
Uansett om du trener i et basseng eller i havet, registrerer Forerunner 920XT detaljerte talldata for svømmingen, inkludert distanse, tempo, antall tak, tempo for tak og SWOLF-poengsum. Funksjonen for loggføring av øvelser gjør at du enkelt kan loggføre svømmeøvelser og vendinger i bassenget. Klokken inneholder to typer tidtagere for hvile, som hjelper deg å ha kontroll på intervalløktene under svømming. Bruk tidsvarslene for å få hjelp til å holde riktig tempo, eller distansevarslene for å få beskjed om når en øvelse er ferdig. Det finnes til og med varsler for kalorier og tempo for tak.
 
Få fart på sykkeltreningen
920XT er kompatibel med sensorer som hastighet, pedalfrekvens og puls for å gi deg avanserte muligheter under sykkeltreningen. Den kan også vise wattmålinger via ANT+® kompatible wattmålere som Vector™ - pedalalternativer med enkel eller dobbel sensor.
 
Hvis du trener med puls og wattmåling, kan Forerunner 920XT hente ut kondisjonsberegning (VO2 Maks) for syklingen for å hjelpe deg med å overvåke endringer i formen din. Fargemåleren viser hvordan du gjør det sammenlignet med andre utøvere i samme aldersgruppe. En annen funksjon som gjør at du kan se hvordan du gjør det i forhold til andre, er Garmin Connect-segmenter. Når du er ferdig med turen og har lastet den opp til Garmin Connect, kan du se hvor du ligger på segmentledertavlen.
 
Perfeksjoner løpeformen
Du har bedt om det, og nå er det her — løpsdynamikk for en dedikert multisport-klokke. Basert på den samme teknologien som er tilgjengelig i Forerunner 620 og fenix™ 2, hjelper 920XT deg i treningen mot den optimale løpeformen når den brukes sammen med pulsmåleren HRM-Run™. Parkoblingen gjør at 920XT kan rapportere løpsfrekvensen (totalt antall skritt i minuttet), vertikal oscillasjon (vertikal bevegelse) og tid med bakkekontakt (hvor lang tid foten er på bakken i hvert skritt). 920XT har også en metronom-funksjon med vibrasjoner og lydvarsler som veileder deg under intervalltrening, og som hjelper deg med skritthastigheten uten at du trenger å se på klokken.

Avanserte pulsbaserte funksjoner
I kombinasjon med en pulsmåler (enten en standard Garmin-pulsmåler eller HRM-Run), tilbyr Forerunner 920XT ekstra funksjoner som kan registrere restitusjonsstatus og løpspotensialet ditt. Først har du en restitusjonskontroll, som er en visning i sanntid som viser tilstanden til restitusjonen i løpet av de første minuttene av en aerob aktivitet. Etter aktiviteten viser 920XT en restitusjonstid som viser anbefalt restitusjonstid før neste harde økt. 920XT kan også gi kondisjonsberegning (VO2 Maks) under løping når den brukes sammen med en pulsmåler, og under sykling når den brukes sammen med en pulsmåler og wattmåler.
 
Garmin Connect
 
Nå har trenings- og løpsaktiviteten din en helt ny visning i Garmin Connect, vår online treningsportal, hvor du kan lagre, planlegge og dele øktene dine. Når du fullfører en aktivitet med en multisport-aktivitetsprofil på klokken, lagres hver økt- og overgangstid i én kombinert fil for gjennomsyn og deling. Egne kategorier gjør at du får tilgang til detaljerte data for hver økt.
 
Det er flere måter å synkronisere data med Garmin Connect på. 920XT kan overføre data via mobilappen Garmin Connect™ på smarttelefonen ved hjelp av Bluetooth®-teknologi. Du kan også konfigurere ett eller flere Wi-Fi®-punkter, slik at 920XT synkroniseres automatisk med Garmin Connect når den er innen rekkevidde. Du kan også synkronisere med datamaskin via en USB-tilkobling.
 
Parkoble 920XT med smarttelefonen og mobilappen Garmin Connect for å få ekstra muligheter som sørger for at du kan være tilkoblet under sykkel- og løpeturene dine. Sporingsfunksjonen gjør at du kan invitere følgere via e-post eller sosiale medier, slik at de kan se statistikken og plasseringen din på et kart i sanntid. Med funksjonen for smartvarsling kan du se e-post, tekstmeldinger og andre varsler på klokken ved parkobling mot kompatible Android™- eller Apple®-enheter. Når 920XT parkobles med telefonen og mobilappen Garmin Connect, kan treningsøktene dine lastes opp umiddelbart.
 
¹Når den brukes sammen med HRM-Run™-måleren (følger med noen modeller, selges separat for andre modeller).
²Når den brukes med en pulsmåler.
³Kompatibel med Bluetooth® Smart-klare telefoner. Android-enheter må også bruke mobilappen Garmin Connect for å aktivere smart varsling.
4Når den parkobles med en kompatibel Android- eller Apple-enhet og en mobil med Garmin Connect.
 
Bluetooth-navnet og -logoene er registrerte varemerker for Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance Corporation. iPhone® er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android™ er et varemerke for Google Inc.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.