Globus Duo Tens 2-kanal TENS stimulator, 20 prog. Globus Duo Tens 2-kanal TENS stimulator, 20 prog.

Globus Duo Tens

2-kanal TENS stimulator, 20 prog.

Varenr: G3729
2 095,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Globus Duo Tens er en innovativ to-kanals TENS stimulator. Apparatet har 20 forhåndsinnstilte programmer designet for å lindre smerte og forbedre din helse. TENS-apparatet sender signaler til de sensoriske nervene, og "lurer" dermed hjernen til å ignorere smertesignalene fra det aktuelle området i kroppen. I tillegg til de 20 forhåndsinnstilte programmene kan Duo Tens programmeres av brukeren, og du kan dermed lage dine egne programmer tilpasset dine behov.

Alltid med deg: Duo Tens er lett og kompakt og kan enkelt tas med i vesken, bagen eller i jakkelommen.

Enkel og kraftig: Den store bakgrunnsbelyst skjerm og praktiske og brukervennlige kontroller gjør det enkelt og brukervennlig fra første behandling

Tekniske egenskaper:
 
2 splittbare kanaler

Frekvens: 1-120 Hz

Pulse amplitude: 50-400 ms

Intensitet: 100 mA per kanal

Hva er TENS og NMES?

TENS- og NMES-behandling retter seg mot ulike nervegrupper i kroppen. TENS behandler sensoriske nerver som er ansvarlige for å sende smertesignaler til hjernen. NMES retter seg mot selve muskelen, spesifikt gjennom de motoriske nervene. Dette gjør at NMES apparatene skaper muskelkontraksjoner for å aktivere flere muskelfibre når du trener, varmer opp eller restituerer. Sensoriske og motoriske nerver sender signaler på forskjellige frekvenser, og derfor påvirker TENS OG NMES kroppen på forskjellige måter.

TENS – Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation

TENS er bruk av et elektrisk apparat for å stimulere nerver med et terapeutisk formål. TENS stimulerer sensoriske nerver og demper smertesignalene som sendes til hjernen. Med andre ord så "lurer" TENS hjernen til å ignorere smertesignalene i en kort periode ved å gi en smertefri stimulering til det aktuelle området. 

 

NMES – NeuroMuscular Electrical Stimulation

NMES bruker elektrisk stimulering for å skape bevegelse i muskelfiber. Stimulansen er designet for å etterligne signalene hjernen sender til musklene når man trener. Vi har både raske og langsomme muskelfibre som kontraherer (trekker seg sammen) på forskjellige frekvenser. Apparatene er forhåndsprogramert med en rekke ulike programmer som fokuserer på forskjellige muskeltyper og arbeids- og hviletid. Kjører du et intensivt program aktiveres flere muskler. 


 

Dokumenter
40746
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.