Behandling av Schlatters sykdom

 

Idrettslege Torbjørn Måseide og spesialist i allmennmedisin Karsten Melø har gjennom en studie dokumentert veldig gode resultater ved bruk av imobilisernde kneortose til behandling av Osgood Schlatters. Pasientene brukte en ortose som kan justere/låse fleksjon/ekstensjon. Ortosen ble låst i lett fleksjon i 3 uker, deretter åpnet for full ekstensjon, men fortsatt begrenset fleksjon.

 

Les hele artikkelen her.

 

MediRoyal ARX910 er en optimal ortose til dette formålet. Den kan låses og er produsert i et åpent, pustende materiale som er behagelig å ha på. MediRoyal ARX 910 finner du her!


Gratis fysisk introduksjon av INDIBA Equus i Oslo! Dersom du er veterinær, kiropraktor, fysioterapeut eller en annen behandler som jobber med hest, bør du få med deg dette! INDIBA har nylig lansert sin helt nye INDIBA Equus. INDIBA Equus er radiofrekvensbehandling for hest. Nå ønsker vi å la deg prøve. Vår dyktige instruktør, Tina Selland (autorisert dyrepleier og ESMT), gir deg en grundig gjennomgang av teknologien, både i teori og praksis. Introduksjonen har en varighet på ca. 3 timer. Tid og sted Introduksjonen vil bli holdt i våre lokaler på Bryn i Oslo. Dato kommer an på antall deltakere. Vi vil sette opp kurset med en gang vi har nok deltakere. Dersom tidspunktet ikke passer, løser vi dette med den enkelte. Introduksjonen er selvfølgelig helg gratis. Enkel servering. Meld deg på i dag! Legg igjen din epost om du er interessert i å være med, så kontakter vi deg. Fordeler med INDIBA Equus: INDIBA Equus brukes til rehabilitering både i akutte, subakutte og kroniske stadier, og til og med før og etter kirurgi. Equus kan også brukes på friskt vev for å forbedre hestens prestasjonsevne, takket være alle fordelene med radiofrekvensbehandling. Gir en smertestillende og anti-inflammatorisk effekt Øker volumet og intensiteten av blodstrømmen (tilførsel av oksygen og næringsstoffer) Øker vevstemperaturen Øker cellemetabolismen Normaliserer og optimerer celleaktiviteten Fremskynder helbredelsesprosesser Tillater behandling i områder som tradisjonelt ikke er egnet for elektroterapi Kan brukes over metallimplantater

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.