50%
2451

Kinesio Tex Precut Håndledd

Varenr: 2899905
47,-Kampanjepris
94,-Ordinær pris
Veil.94,-
Variant
Nakke
Nakke
Rygg
Rygg
Skulder
Skulder
Håndledd
Håndledd
Fot
Fot
-+
Beskrivelse
Beskrivelse

Kinesio Pre-Cut Wrist Support er utformet for å gi støtte til carpal tunnel syndrom, gi støtte til håndledd og lindre tilhørende smerter.

Hver pakke inneholder et ferdigklippet sett tape og tilhørende instruksjonsmanual. Hver håndleddsapplikasjon kommer med to svarte og en blå I-strimle, ferdig klippet fra ekte Kinesio Tex Tape Gold.

Håndleddet er omgitt av et band av fibrøst vev som normalt fungerer som en støtte. Det trange rommet mellom dette fibrøse båndet og håndleddets bein kalles carpal tunnel. Enhver tilstand som fører til hevelse eller en endring i plassering av vev i carpal tunnel kan forårsake prikking og nummenhet i tommelen, peke og langefinger - en tilstand som kalles "Carpal tunnel syndrom"

Carpal tunnel syndrom og andre plager i håndleddet kan holde deg fra å utføre enkle håndbevegelser, som for eksempel å børste håret eller holde en gaffel. Du kan ha problemer med å bruke tommelen mens du gjør enkle oppgaver som å åpne en krukke eller bruke en skrutrekker. For å bevare eller gjenvinne ferdigheter i å skrive, spille dataspill, trearbeid, og annet - bruk Kinesio Dynamic Wrist support.

Tapen har best før dato høsten 2019, og kan derfor ha passert eller nærme seg best før dato. Dette er kun best før dato, og tapen kan fint brukes i lang tid etter passert best før dato.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.