Kurs i Kinesiologitaping Basic Del 2

Oslo, 28. september 2019

Varenr: 117372
1 900,-
-+
Beskrivelse
Beskrivelse

Avholdes i Oslo med instruktør Frank Tore Jacobsen.

Tidspunkt: Lørdag 28. september 2019 kl 09-16.

Sted: Oslo - Thon Hotel Linne, Statsråd Mathiesens vei 12.

Pris: Kr. 1900. Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj på kurset.

Kinesiologitaping Basic Del 2

Innholdsbeskrivelse av Basic Del 2 blir publisert i løpet av få dager.

Instruktør

Frank Tore Jacobsen
Biografi

Utdannet fysioterapeut i Trondheim i 2004 og med grunnfag innen idrettsvitenskap fra NTNU. Jobbet som fysioterapeut og faglig leder ved Klinikk For Alle Majorstuen siden 2006, som er Norges første og største tverrfaglige private klinikk innen muskel og skjelettlidelser. Et av mine interesseområder er belastningsskader og jeg har etter hvert fått bred erfaring innen behandling av kroniske og sammensatte smerter.
Jeg har både deltatt og undervist flere kurs innen fascie- og bindevevsbehandling, og deltatt på store internasjonale konferanser og kurs innen samme tema.

Har siden 2007 jobbet med kinesiologitaping i behandling av pasienter, og siden 2008 praktisert som sertifisert instruktør i kinesiologitaping. Jeg har i samarbeid med AlfaCare undervist en kursrekke innen kinesiologitaping, hvor over 2500 terapeuter i Norge har deltatt per 2018. Har arrangert og vært programansvarlig for Kinesiotaping Symposium, en internasjonal fagkonferanse, som har vært arrangert i Oslo 5 ganger. Har også stått på talerstolen ved flere verdenskonferanser i kinesiologitaping, blant annet i Tokyo, Venezia, og Hawaii. Jeg har også stått på talerstolen på nasjonale og internasjonale helse-konferanser og kongresser og har hatt flere workshops med kinesiologitaping, blant annet ved idrettsmedisinsk høstkongress i Tromsø. Jeg har vært mentor og samarbeidspartner til to masteroppgaver i idrettsfysioterapi (RCT studier) ved Norges idrettshøgskole.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.