Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kinesiotaping er en rehabiliterende tapeteknikk som påvirker kroppens egne tilhelingsprosesser ved å påvirke muskulatur og gi stabilitet til ledd uten å påvirke bevegelsesutslag.

 

Tapen er latexfri og kan være på kroppen i flere dager. Kinesiotape egner seg så vel for barn som eldre og påvirker både ortopediske, nevromuskulære, nevrologiske og andre medisinske tilstander. Ved å påvirke de forskjellige reseptorene i det somatosensoriske system har kinesiotape en effekt på smerte og lymfatisk drenasje ved å gi huden et løft. Dette løftet gir konvusjoner i huden og påvirker således det interstitielle rommet.

Basert på mange år med klinisk bruk blir Kinesiotape pålagt pasienten etter en kartlegging av deres behov. Etter funn ved kliniske tester og screening blir kinesiotape lagt på der det er behov for påvirkning. Form på tapen, ”I”, ”X” ,”Y” eller andre former, retning og mengde strekk kan tapen legges på i hundrevis forskjellige måter og har muligheten til å relære det nevromuskulære system, redusere smerte og inflammasjon, økt ytelse, motvirke skader, og gi god sirkulasjon og tilhelning.

 

Fordelene ved Kinesiotaping:

Evaluering og vurdering er nøkkelord I behandlingen av kliniske tilstander. For å oppnå resultater med kinesiotape eller annen behandling, er det nødvendig med en total vurdering av din pasient. I noen tilfeller er det mulig at andre underliggende årsaker også må behandles. Denne vurderingen bør inneholde manuell muskeltesting, bevegelsesutslag, ganganalyse, og andre tester du finner nødvendige. Ut fra funn vil behandling bli satt inn der det er nødvendig og kinesiotape kan være et verdifullt redskap i tillegg til den behandlingen du velger. Den har vist seg å ha positiv fysiologisk effekt på huden, lymfatiske og sirkulasjonssystemet, fascie, muskler, ligamenter, sener, og ledd. Den kan brukes i kombinasjon med andre tiltak og er effektiv i både den forebyggende, rehabiliterende og akutte fasen av en skade.