Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
124-303X9X   Follo Corpus G

Follo Corpus G

-+
26 449,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Follo Futura har produsert behandlings– og undersøkelsesbenker gjennom mange år. Follo Corpus G er en gynekologbenk som er en videreutvikling av Masolettbenken.

Follo Corpus G leveres med tre puter; hode-, rygg– og setepute. Benkens hodeputen kan justeres opptil 40 grader og ned til -90 grader. Ryggputen kan justeres opp til 60 grader og seteputen kan justeres til 25 grader.

Du kan velge mellom elektrisk eller hydraulisk løftemekanisme. Som standard leveres benken med sentralt hjulløftssystem og betjeningsbøyle for elektrisk hev/senk eller hydraulisk pumpe for hev/senk. Den elektriske hev/senk funksjonen har fotkontroll. Alternativt kan man velge mellom rail switch eller håndkontroll.

Benken har en løftekapasitet på 170 kg, mens maks statisk ladet er 250 kg. Benken har en vekt på 75 kg. Standard lengde på putene er 197 cm og standard bredde 70cm. Benken kan heves til maks 97 cm og senkes til minimum 45 cm. Benken leveres med papirrullholder og dryppebrett. Papirrullholder monteres i hode partiet. Som ekstrautstyr tilbys nesehullkloss og benholdere.

Putene er lekkert utformet og har myk liggeflate som gir god komfort, noe pasienter setter stor pris på. Benkene leveres med skai i seks standard farger; sort, antrasitt, orkidé, cyklamen, eggeskall og kornblå. Understellet er laget av stål og leveres i en grå lakkutførelse som standard.
 
Benholdere er ekstrautstyr. Fester har 16 mm innvendig mål. 

Follo Futura er ISO-sertifisert og produktene som produseres har vært gjennom bedriftens kvalitetskontroll. Alle benkene er CE-godkjente.

Benkene er i sin helhet produsert i Norge.
 
Tekniske spesifikasjoner:
 
Høyde: 45-97 cm
Lengde x bredde: 196 x 70 cm
Antall puter: 3 stk.
Løftesystem: El. fotkontroll / El. håndkontroll / Hydraulisk
Vekt: 85 kg
Løftekapasitet: 170 kg
Maks. statisk ladet: 250 kg
 
Last ned: