INDIBA CRET: Capacitive - Resistive - Electric - Transfer

CRET-behandling er innovativ terapi, som anvendes i fysioterapi og gjenopptrening for å helbrede traumer og patologier i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingsformen er relativt ny i Skandinavia, men sør i Europa har denne terapiformen blitt brukt de siste 30 år. Capacitiv-resistiv terapi er termoterapi, som er en metode der det produseres varme fra innsiden av kroppens vev til terapeutiske formål. Det defineres som en endogen terapi, fordi varmen ikke sendes utefra, men er generert direkte fra innsiden av vevet ved bruk av et variabelt høyfrekvent elektrisk felt. Capasitiv-resistiv diatermi ved bruk av håndstykker eller elektroder, bringer energi direkte til den behandlede del, der det er behov for den terapeutiske virkning.

 

Denne terapien kan anvendes på to forskjellige måter; capastiv modus og resistiv modus. Avhengig av valgte modus, vil energioverføringen og de biologiske virkningene være helt forskjellige. Capacitiv modus virker på bløtvev (hud, bindevev, kretsløpssystemet, lymfesystemet og muskler), mens resistiv modus konsentrerer virkningene på vev som har større motstand mot passasje av elektriske ladninger (beinvev, brusk, sener og leddbånd). Den terapeutiske virkning av capasitiv-resistiv diatermi er biostimulering, anti-ødematøs og anti-inflammatorisk.

 

Fotballklubber som FC Barcelona, Chelsea, Borussia Dortmund, Juventus og PSG, sykkellagene Astana, Tinkoff og Moviestar med fler, det franske håndballandslaget, tennisspillere som Rafael Nadal, Franko Skugor og Lara Arruabarrena, og mange flere benytter alle INDIBA som en del av deres behandlings- og/eller restitusjonsprogram. Men INDIBA er ikke kun for profesjonelle idrettsutøvere. Det er en meget effektiv behandlingsform som kan benyttes allerede i akutte / post operative tilstander. 

 

Les mer...

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.