INDIBA CRET: Capacitive - Resistive - Electric - Transfer

CRET-behandling er innovativ terapi, som anvendes i fysioterapi og gjenopptrening for å helbrede traumer og patologier i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingsformen er relativt ny i Skandinavia, men sør i Europa har denne terapiformen blitt brukt de siste 30 år. Capacitiv-resistiv terapi er termoterapi, som er en metode der det produseres varme fra innsiden av kroppens vev til terapeutiske formål. Det defineres som en endogen terapi, fordi varmen ikke sendes utefra, men er generert direkte fra innsiden av vevet ved bruk av et variabelt høyfrekvent elektrisk felt. Capasitiv-resistiv diatermi ved bruk av håndstykker eller elektroder, bringer energi direkte til den behandlede del, der det er behov for den terapeutiske virkning.

 

Denne terapien kan anvendes på to forskjellige måter; capastiv modus og resistiv modus. Avhengig av valgte modus, vil energioverføringen og de biologiske virkningene være helt forskjellige. Capacitiv modus virker på bløtvev (hud, bindevev, kretsløpssystemet, lymfesystemet og muskler), mens resistiv modus konsentrerer virkningene på vev som har større motstand mot passasje av elektriske ladninger (beinvev, brusk, sener og leddbånd). Den terapeutiske virkning av capasitiv-resistiv diatermi er biostimulering, anti-ødematøs og anti-inflammatorisk.

 

Fotballklubber som FC Barcelona, Chelsea, Borussia Dortmund, Juventus og PSG, sykkellagene Astana, Tinkoff og Moviestar med fler, det franske håndballandslaget, tennisspillere som Rafael Nadal, Franko Skugor og Lara Arruabarrena, og mange flere benytter alle INDIBA som en del av deres behandlings- og/eller restitusjonsprogram. Men INDIBA er ikke kun for profesjonelle idrettsutøvere. Det er en meget effektiv behandlingsform som kan benyttes allerede i akutte / post operative tilstander. 

Få fart på kroppens naturlige helingsmekanismer

Takket være INDIBA Activ Therapys Proionic System, som hjelper med å aktivere og stimulere cellemetabolisme og gjenoppretting av kroppens naturlige balanse, så oppnås det hurtigere tilheling av skadet vev. Mange pasienter opplever effekt og redusert smerte allerede etter første behandling. Selv på hevelser etter akutte skader eller operasjon har INDIBA vist god effekt.

INDIBA Activ Therapy er ikke kun en passiv behandling

INDIBAS radiobølger vil alltid søke den letteste vei gjennom kroppen, og væske er lettere å komme gjennom en knokler. Når du aktiverer en muskel økes blodgjennomstrømning og dermed væskeinnholdet. På den måten kan man via øvelser "dirigere" effekten til en skadet muskel. INDIBA har en aktiv og en passiv elektrode. Den aktive sender radiofrekvente bølger gjennom kroppen mot den passive platen. På den måten kan behandleren guide effekten gjennom de ønskede områder av kroppen.

 

Hva virker INDIBA Activ Therapy på? 

 • Akutte skader
 • Etter operasjon
 • Muskelskader
 • Ryggsmerter
 • Forstuinger eller overtråkk
 • Belastningsskader
 • Benhinnebetennelse / shin splint
 • Achillestendinopati
 • Lyskesmerter
 • Bekkenbunnsproblemer
 • Plantarfasciopati
 • ...og mye mer! 

Det ligger evidensbasert dokumentasjon bak de aller fleste behandlingsprotokollene. INDIBA samarbeider med flere sykehus og universiteter om dokumentasjon av behandlingseffekt.

INDIBAS HISTORIE

1983-85

INDIBA grunnlegges. Den første oppfinnelsen er en elektrisk kniv til hårfjærning. Den første elektroniske capasitive regenerator patenteres internasjonalt som celleregenerator.

1995-98

Den første automatiske resitive regenerator patenteres internasjonalt. CAP+RES blir internasjonalt patentert. En samarbeidsavtale settes i stand via det spanske helsedirektoratet ved Ramon y Cajal Hospital i Madrd. De skal undersøke den regenerative effekt av de elektriske impulser på menneskeceller.

2006-10

Lansering av nye celleregeneratorer; serie 4-5. Nye patenter tas sånn at regulativer vedrørende Electro Magnetic Compatibillity (EMC) overholdes. 

2011-19

Internasjonal lansering av INDIBA® Activ Therapy.

2017: Celleterapi og CT8-9 serien

2018: INDIBA Fascia lanseres

2019: AlfaCare lanserer INDIBA i Skandinavia

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.