Beskrivelse av kurs i okklusjonstrening - Se kurskalenderen for planlagte kurs!

 

Innledningsvis ønsker vi velkommen og gir en kort introduksjon før vi starter på teori del 1. Det legges opp til korte pauser mellom de fire øktene, og 30 minutters lunsj mellom økt 2 og 3. Etter økt 4 tar vi nok en kort pause med tid til refleksjon og spørsmål, før vi bruker 30 minutter på diskusjons og spørsmål avslutningsvis. Kurset varer i 6 timer og 45 minutter inkludert pauser.

Instruktører

André Fagerborg

Spesialist i Idrettsfysioterapi og manuellterapeut. Utdannet fysioterapeut ved universitetet i Tromsø 2008, master i musculuskeletal physiotherapy fra University of Melbourne 2011. Til daglig jobber han ved Klinikk24 i Tromsø, med rehabilitering og forebygging av idrettsskader som hovedfokus. André har vært manuellterapeut for Tromsø IL i 3 år og har hatt landslagsoppdrag for Norges Fotballforund og Norsk Friidrettsforbund.

 

Alexander Mendis

Fysisk trener for Klinikk24. Jobber med return to play og prestasjonsfremmende trening, og er blant annet fysisk trener for Tromsø Alpinklubb og Fløya damer i 1.divisjon fotball. Jobber med sedate, mosjonister og toppidretts utøvere i alle i alder. Lang instruktørerfaring innenfor crossfit, kampsport og styrketrening tilrettelagt for idrett.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.