18536

OBH Nordica Power Massage

Varenr: 54056081
927,-
-+
Beskrivelse
Beskrivelse
Dyptvirkende massasje med infrarød varme. 4 ulike massasjeprogram med innstillbar styrke. 
 
Innstillbar styrke fra 1 - 5. 4 massasjeprogram. 2 ulike innstillinger for massasje og infrarød varme med massasje.
 
4 forskjellige deler følger med. Gummiert håndtak
 

Apparatet starter alltid på den høyeste hastigheten (5) og i vibrasjonsinnstilling. Hvis det ønskes å endre hastigheten gjøres det med SPEED knappen på oversiden av håndtaket, lampen til den innstilte hastigheten tenner og aktiveres deretter.

Massasjeapparatet gir en effektiv massasje og det anbefales at man starter med å bruke massasjeapparatet på den laveste hastigheten (1) og deretter øker hastigheten etter behov.

Når du har valgt hastighet kan du velge program gjennom å trykke på MODE knappen på oversiden på håndtaket. Valgt program indikeres med dens signallampe. For å slå av programfunksjonen, trykkes det på en valgfri knapp. Følgende program finnes å velge mellom:

BURST: dette programmet arbeider i sirkler med i rask hastighet i 3 sekunder og stopper deretter i 2 sekunder. Dette repeteres inntil man trykker på en valgfri knapp.

WAVE: hastigheten stiger gradvis fra hastighet 2 til hastighet 5 i gjentatte sirkler til man trykker på en valgfri knapp.

SWING: hastigheten stiger gradvis fra hastighet 1 – 2 – 3 – 4 og tilbake ned fra 4 – 3 – 2 – 1. Dette repeteres inntil man trykker på en valgfri knapp.

Varmefunksjon Trykk på HEAT knappen for å aktivere varmefunksjonen. Hvis varmefunksjonen har vært aktivert i mer enn 6 minutter uten at massasjehode har vært i berøring med huden, bør man forsikre seg om at temperaturen ikke har blitt for høy.

Temperaturen reguleres ved å slå av varmefunksjonen i korte perioder. For å slå av varmefunksjonen trykkes det på HEAT knappen igjen. Hold lett i håndtaket og støtt gjerne opp med hånden lengst frem på apparatet. Før massasjehodene i sirkelbevegelser over det området som skal masseres.

Massasjebevegelsene utnyttes mest effektivt med lette bevegelser, så man bør unngå å presse massasjehodene mot de ømme punktene.

-          Rygg: Kjør massasjeapparatet i sirkelbevegelser langs ryggraden og skulderbladene.

-          Nakke: Før apparatet i sirkelbevegelser langs nakken og ned langs ryggraden.

-          Armer og ben: Masser i myke bevegelser opp og ned langs musklene.

-          Generelt: Før massasjeapparatet i sirkelbevegelser for å myke opp musklene og å oppnå avslapning på kroppen.

Masser ikke på samme området lengre enn 3 minutter. Før deretter massasjeapparatet til neste området. Pass på å alltid massere i retning mot hjertet uansett hvor på kroppen apparatet brukes. Apparatet bør ikke brukes mer enn 20 minutter om gangen. Etter 20 minutters behandling anbefales det å hvile i minst 20 minutter.

Viktig! Personer som har problemer med blodsirkulasjonen eller nedsatt helse som f.eks diabetes eller personer med nakkeskade bør ikke bruke massasjeapparatet uten først å ha konsultert med lege. Bruk ikke apparatet på steder som er ømme, hevelser, brannskader eller sår. Generelt skal massasje være en positiv og behagelig opplevelse og bør opphøre hvis man føler ubehag.

 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.