1249

DVD ROPES For Fitness

Varenr: 100704
175,-Kampanjepris
349,-Ordinær pris
Veil.349,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
R.O.P.E.S for fitness med Camilla Finckenhagen
 
R.O.P.E.S for fitness er funksjonell styrketrening til musikk, for bruk i grupper og er laget av fysioterapeut Camilla Finckenhagen.
R.O.P.E.S for fitness er lagt opp slik at alle øvelsene utføres i en mest mulig oppreist og vektbærende posisjon (lukket kinetisk kjede). Dette likner det bevegelsesmønsteret vi har i daglig aktivitet og har derfor en funksjonell overførbar effekt til den styrken vi trenger i hverdagen. Øvelsene i vektbærende (lukket kinetisk kjede) posisjon gjelder i store deler av timen også armer og overkropp. Fordi R.O.P.E.S er et apparat i bevegelse får man utfordret samspillet mellom den indre stabiliserende og ytre stabiliserende og bevegende muskulaturen ved man hele tiden må koordinere og korrigere bevegelsene for å opprettholde en stabil og kontrollert posisjon i de ulike øvelsene.
 
R.O.P.E.S for fitness timen består av en oppvarmingsdel for hele kroppen. I vektbærende stilling trenes store muskelgrupper i bena og stabilitet/kontroll i/rundt skulderbuen. Videre består timen av deler med varierende styrkeøvelser for de fleste musklene i kroppen. Timen avsluttes med en tøyningsdel.
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.