1250

DVD Bosu for Idrettslag

Varenr: 100705
175,-Kampanjepris
349,-Ordinær pris
Veil.349,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
BOSU for idrettslag med Camilla Finckenhagen
BOSU for idrettslag er utviklet etter prinsipper som har vist at trening på ustabilt underlag virker skadeforebyggende.
 
I tillegg til å trene mer spesifikk balansetrening har Camilla utviklet denne timen til å gi både utholdenhets-, styrke- og koordinasjonstrening, samt hurtighet og stabilitet som alle er viktig elementer for å fremme prestasjoner innenfor idrett. Denne type basistrening kan brukes som et supplement til den idrettsspesifikke treningen.
 
Timen er lagt opp med forskjellige deler som kan brukes i den rekkefølgen man måtte ønske. Deler av timen kan også brukes i idrettsspesifikk treningssammenheng. Første del av timen inneholder en oppvarming/utholdenhetsdel med noe spenst og balanse. Del to  består av hurtighet, koordinasjon og stabilitetstrening, og siste del består av styrke- og balansetrening med vektballer. Det er også eksempler på øvelser i par og grupper.
 
Fordi underlaget på en BOSU er utstabilt vil man til en hver tid utfordre samspillet i muskulaturen i kroppen ved at man må korrigere og balansere for å opprettholde en stabil og kontrollert posisjon i de ulike øvelsene. Slik vil man også måtte bruke kroppen i den spesifikke idretten og trening på BOSU gir der for en god basistrening.
 
 
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.