Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
010-00863-13   Garmin Forerunner 110 Herre

Garmin Forerunner 110 Herre

-+
1 625,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Forerunner 110 er den enkleste måten å følge med på treningen på.
Den er GPS-aktivert, så den vet hvor langt og hvor raskt – uten forstyrrende ekstrafunksjoner. Det kreves praktisk talt ikke noe oppsett – du kan bare trykke på start og begynne å løpe eller gå.
Tren smartere, ikke hardere
 
Enten du trener for å fullføre din første 5-kilometer eller du ønsker å bli raskere og sprekere, er nøyaktige treningsøktdata nøkkelen. Forerunner 110 bruker GPS for å registrere nøyaktig hvor langt, hvor lenge og hvor raskt du løper.¹ Data fra hvert løp lagres i enheten, slik at du kan gå tilbake og se hvordan du gjorde det forrige uke eller forrige måned. Du kan også laste opp dataene til webområdet Garmin Connect™ hvis du ønsker en mer detaljert analyse.
 

Enkel å bruke
 
Nå er det ingenting som står i veien for deg og løpingen din. Forerunner 110 er vår hittil enkleste treningsenhet. Når du har pakket den ut, lader du den og tar den med deg utendørs for å finne GPS-satellitter og svare på et par spørsmål om oppsettet. Deretter er det bare å trykke start og sette av gårde. Når du er ferdig, trykker du stopp. Så enkelt er det!
 

Følg hjertet ditt
 
Enkelte utgaver av Forerunner 110 (svart/rød modell til menn og grå/rosa til kvinner) leveres med en pulsmåler som viser pulsen i slag per minutt. Den tilbyr også pulsbaserte kaloriberegninger, slik at du kan følge med på nøyaktig hvor mange kalorier du har forbrent. Hvis du kjøper den svarte/grå Forerunner 110-enheten uten pulsmåler, kan du kjøpe en Garmin-pulsmåler separat eller bruke den med en ²ANT+™-pulsmåler som du allerede har.
 

Lagre, analyser og del
 
Både nybegynnere og erfarne løpere vet at det å se på data fra løpet kan være motiverende og gi tilbakemeldinger som kan hjelpe til med å forbedre prestasjonene. Det er enkelt å registrere data med Garmin Connect, et webområde hvor vi tilbyr gratis analyse og deling av data. Last opp til Garmin Connect fra PCen eller Mac®-datamaskinen, så kan du se ruten din på et kart, vise et sammendrag over treningsøktdataene, sette deg mål med mer.
 

Rask og nøyaktig
 
Forerunner 110 inneholder HotFix®-satellittberegning, noe som betyr at den finner satellitter raskt, så du kan komme deg ut og begynne å løpe på null komma niks. Den har også en høysensitiv GPS-mottaker, slik at du ikke mister forbindelsen med satellittene, selv når du befinner deg i nærheten av høye bygninger eller under tett løvverk.
 
¹Viser gjennomsnittstempo for siste runde. Hvis Auto Lap er av, vises gjennomsnittstempo for hele aktiviteten, med mindre LAP-knappen trykkes ned manuelt.
 
²Trådløs ANT+-teknologi på denne Forerunner-enheten fungerer bare med en ANT+-pulsmåler, og ikke noe annet tilbehør
 

Hva inneholder esken?
 
Pink Bundled-utgave for kvinner
 
-Forerunner 110 (damemodell i rosa)
-Vekselstrømlader
-Pulsmåler
-Brukerveiledning
 
Red Bundled-utgave for menn
 
-Forerunner 110 (herremodell i rødt)
-Vekselstrømlader
-Pulsmåler
-Brukerveiledning