MediRoyal MR2336 Proxi UCL Høyre XS MediRoyal MR2336 Proxi UCL Høyre XS MediRoyal MR2336 Proxi UCL Høyre XS

MediRoyal MR2336 Proxi UCL Høyre XS

Varenr: MR02336200309
969,-
Høyre/Venstre
Høyre
Høyre
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
 
Proxi® UCL

Mediroyals nye Proxi® UCL Tommel er designet for pasienter med skader i ulnar collateral ligamentet, UCL. Ortosen kan brukes umiddelbart etter lettere traumer eller postoperativt etter gipsbehandling. Den kan også brukes ved generell ustabilitet i tommelen for å støtte CMC- og MCP-leddene.
Den unike Proxi®-teknologien kombinerer stabiliteten til termoplast med komforten til en tekstilortose. Den 2,2 mm tykke molekylært modifiserte termoplasten har maksimal stabilitet i vertikal retning, men er fleksibel i horisontal retning. Dette gjør det mulig å endre volum og størrelse ved å bøye termoplasten for hånd uten å måtte bruke varmluft eller varmt vann. Det er så enkelt som det høres ut.

Mediroyal Proxi® er laget av det populære Neptune™-materialet som er pustende, hydrodynamisk og hurtigtørkende. Ortosen har en lavprofilkrok over håndleddet og tommeldelen som kan festes på oversiden av ortosen. Termoplasten er laminert under en TPU-film for å beskytte den. Tommeldelen er lengre enn på vanlige ortoser for å gi mer støtte over IP-leddet. Den termoplastiske delen over tommelen har to skjold på hver side av IP-skjøten for å gi mer støtte over skjøten. Ortosen har også et IP-bånd som brukes for å gi mer individuell støtte over leddet. På håndflaten av tommelen er en fleksibel IP-sone som kan klippes og justeres for å tillate gradvis fleksjon av IP-leddet under rehabilitering. IP-båndet kan også kuttes når behovet for ekstra stabilitet ikke lenger er nødvendig. Utformingen av ortosen har ingen kantbånd, noe som gjør det mulig å justere kantene ved hjelp av saks.
 
Unngå å skjære over området hvor plasten er plassert og over borrelåsremmene. Alle andre deler kan justeres.
 
• Integrert 2,2 mm mikroperforert termoplast for stabilitet.
• Justerbart IP-armbånd.
• Fleksibel IP-sone for gradvis økt fleksjon i IP-leddet
• Lav profil krok over tommel og håndledd
 
Størrelse XS S M LXL
Omkrets håndledd cm 13-14 14-16 16-18 18-20 20-22
 
Dokumenter
124068
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.