Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024 Introduksjon Til Dynamic Taping Oslo, 14. mai 2024

Introduksjon Til Dynamic Taping

Oslo, 14. mai 2024

Varenr: 120832
0,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Tidspunkt: Tirsdag 14. mai , kl. 17.00 - 20.00.

Sted:  AlfaCare AS, Østensjøveien 34, 0667 Oslo

Pris: Gratis

Kursansvarlig: Fysioterapeut Martin Berg

Annet: Enkel servering

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Viktig info om påmelding: Ved bestilling i nettbutikken vil man få opp et fraktbeløp på kr. 125 i kassen dersom man ikke er logget inn som bedriftskunde. Logg inn eller opprett konto som bedriftskunde for å unngå dette. Alternativt kan man sende påmelding til post@alfacare.no eller ringe oss på tlf. 35 02 95 95 mellom kl. 08-16.

Dynamic Tape er en biomekanisk tape, en helt ny kategori av sports- og terapeutisk taping. Elastisk i alle retninger og med kraftig elastisk rekyl, absorberes kraft for å redusere arbeidsmengden til kroppen. Denne tapemetoden har som mål å direkte avlaste, modifisere bevegelsesmønstre og bedre funksjon. 

Mange tror at Dynamic Tape er nok en kinesiologitape. Det stemmer ikke. Kinesiologitape er laget hovedsakelig av bomull, kan strekkes ca. 140% i en retning og har et definert rigid sluttpunkt. Den har en forsiktig rekyl og er designet for å «løfte» huden og bidrar bla. til å redusere hevelse og smerte. Dynamic Tape er laget av nylon og lycra og kan strekkes i alle fire retninger, kan strekkes over 200% og har ikke et restriktivt sluttpunkt. Dynamic Tape har en sterk rekyl og er designet for å endre bevegelsesmønster mens den absorberer kraft og fører energien tilbake i muskelens bevegelse.

På introduksjonskurset vil du få en grunnleggende teoretisk gjennomgang av Dynamic Tape og prinsipper for bruk, i tillegg til praktisk gjennomgang av noen teknikker.

Instruktør - Martin Berg, fysioterapeut

Spesialist i idrettsmedisin, Master of SportsPhysiotherapy (Curtin University, Perth, Australia).

Martin har jobbet med idrettsmedisin ved en idrettsskadeklinikk i mer enn 20 år. Men også på banen med forskjellige idrettslag, inkludert 14 år som ansvarlig fysioterapeut for Helsingborgs IF. Martin har også de siste 10 årene drevet Arena Fysio sammen med kollegene Patrik og Clare.

Video: Dynamic Tape: A Biomechanical Way of Thinking

Dokumenter
124232
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.