Introduksjon Til Neuralign S Oslo, 4. juni 2024

Introduksjon Til Neuralign S

Oslo, 4. juni 2024

Varenr: 120834
0,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Tidspunkt: Tirsdag 4. juni, kl. 17.00 - 20.00.
Sted: AlfaCare AS, Østensjøveien 34, 0667 Oslo
Pris: Gratis
Kursansvarlig: Fysioterapeut Anne Berger, Lovisenberg Diakonale Sykehus
Annet: Ta med singlet eller sports-bh. Alle skal få anledning til å teste

Viktig info om påmelding: Ved bestilling i nettbutikken vil man få opp et fraktbeløp på kr. 125 i kassen dersom man ikke er logget inn som bedriftskunde. Logg inn eller opprett konto som bedriftskunde for å unngå dette. Alternativt kan man sende påmelding til post@alfacare.no eller ringe oss på tlf. 35 02 95 95 mellom kl. 08-16.

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Det har vært stor interesse rundt Neuralign S, og vi er veldig glade for å endelig å satt en ny dato for fysisk demo i våre lokaler på Bryn i Oslo. Lovisenberg Diakonale Sykehus har brukt Neuralign S i flere år og vi er veldig glade for at en av Lovisenbergs` fysioterapeuter med spesialkompetanse på skulder, Anne Berger, blir med oss denne ettermiddagen for å dele deres erfaringer med Neuralign S! 

Lovisenberg Diakonale Sykehus
Som Norges ledende sykehus på skulder er vi veldig glade for at fysioterapeut Anne Berger fra Lovisenberg Diakonale Sykehus kommer til oss denne ettermiddagen. Lovisenberg har over flere år benyttet og testet Neuralign S på en rekke ulike skulderpasienter med svært spennende resultater. Anne vil bla. dele sine personlige erfaringer, gå gjennom evidens og presentere noen av viktigste funnene de har gjort i sitt skulder-team.

Neuralign S - fremtidens NMES
Neuralign S (tidligere Shoulder Pacemaker) er et strømapparat som stimulerer skuldermusklene (NMES - Neuromuscular Electrical Stimulation / nevromuskulær elektrisk stimulering).

Neuralign S gir bevegelsesaktivert stimulering av skulderen. Pasienten får et måleapparat rundt armen, koblet til sensorer som stimulerer bevegelse. Apparatet kan skille mellom ulike motoriske oppgaver, og setter automatisk inn den rette intensiteten i stimuleringen av skulderen.

Pasienten kan selv dynamisk agere med Neuralign S for å gjenopprette normal muskelaktivering og balanse.

Sammenlignet med andre NMES-apparater, så blir pasientens bevegelser fanget opp av sensorene i Neuralign S for en mer nøyaktig stimulering. Det gjør at pasienten kan få en hurtigere rehabilitering gjennom et dedikert treningsprogram for skulderen.

Treningen som blir gjennomført med Neuralign S (Shoulder Pacemaker), har som mål å aktivere den hypoaktive muskelgruppen i forbindelse med bevegelse.

Indikasjoner:
Bakre instabilitet
Skapula dyskinesi
Rotatorcuff-rehabilitering
Reversert skulderprotese

 

Dokumenter
124246
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.