Introduksjon Til Såletilpassing Oslo, 7. mai 2024 Introduksjon Til Såletilpassing Oslo, 7. mai 2024

Introduksjon Til Såletilpassing

Oslo, 7. mai 2024

Varenr: 120798
0,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse

OBS! Kurset et fulltegnet. Send gjerne en mail med påmelding til post@alfacare.no.  Da vil vi ta kontakt dersom det dukker opp ledige plasser, eller når vi har satt opp et nytt kurs.

Tidspunkt:
Tirsdag, 7. mai, klokken 17:00-20:00

Sted: AlfaCare, Østensjøveien 34, Oslo

Pris: Gratis

Kursansvarlig: Fysioterapeut, Dag Grindheim

Annet: Enkel servering

Viktig info om påmelding: Ved bestilling i nettbutikken vil man få opp et fraktbeløp på kr. 125 i kassen dersom man ikke er logget inn som bedriftskunde. Logg inn eller opprett konto som bedriftskunde for å unngå dette. Alternativt kan man sende påmelding til post@alfacare.no eller ringe oss på tlf. 35 02 95 95 mellom kl. 08-16.

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Introduksjon til såletilpassing

Personlige tilpassede såler kan hjelpe deg og pasienten din å nå målene raskere! GaitTec by AlfaCare, utviklet av Dr. Charlie Baycroft, er formbare såler som tilpasses av terapeut etter pasientens behov. Sålene tilpasses enkelt på klinikk ved hjelp av varme, kiler og pelotter.

Sålene kan hjelpe pasienter med som sliter med feilbelastning av foten. Kne- eller hofteplager kan ofte skyldes feilbelastning av foten og kan relativt enkelt justeres med en korrekt tilpasset såle. Typiske fotrelaterte plager som kan bli redusert med GaitTec såler er skinnebenplager, hælplager, kneplager, akillesplager og forfotsproblemer. Slike feilbelastninger kan forplante seg oppover i kroppen.

AlfaCare gir deg en helt kostnadsfri opplæring og introduksjon til såletilpassing med vår fysioterapeut Dag Grindheim. Gjennom introduksjonskurset vil vi gå gjennom forskjellige tester/undersøkelser som brukes for å tilpasse GaitTec. Disse testene kan avdekke avvik i en gangsyklus og ved tilpassing av såler, vil man kunne påvirke gangen og gi en mer optimal gangfunksjon. Det vil bli både teoretisk og praktisk gjennomgang.

Instruktør, Fysioterapeut Dag Grindheim
Dag har grunnfag og mellomfagsutdannelse fra Norges Idrettshøyskole og fysioterapiutdanning fra Berlin 1990-92. Allsidig praksis frem til han startet hos AlfaCare som fysioterapeut og selger i 2010. Har holdt mange kurs for terapeuter i såletilpassing og blant annet laget såler til skiskytterlandslaget hvert år siden han startet i AlfaCare.

Tilbehør
Dokumenter
123994
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.