Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
013-01128-11   Garmin Forerunner 620 Hvit/Oransje u/pulsmåler HRM-RUN
013-01128-11   Garmin Forerunner 620 Hvit/Oransje u/pulsmåler HRM-RUN 013-01128-11   Garmin Forerunner 620 Hvit/Oransje u/pulsmåler HRM-RUN 013-01128-11   Garmin Forerunner 620 Hvit/Oransje u/pulsmåler HRM-RUN

Garmin Forerunner 620 Hvit/Oransje

u/pulsmåler HRM-RUN

-+
3 625,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Avansert GPS treningsklokke med analyse av teknikk og avanserte pulsfunksjoner
  • GPS-treningsklokke med fargeberøringsskjerm i høy oppløsning som sporer avstand, tempo og puls¹
  • Beregner restitusjonstid og maks. VO2ved bruk av pulsmåler
  • HRM-Run¹ tilføyer data for løpefrekvens, tid med bakkekontakt og vertikal oscillasjon (bevegelse)
  • Trådløse funksjoner² (BLE og Wi-Fi): automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sporing i sanntid, deling på sosiale medier
  • Kompatibel med gratis treningsplaner fra Garmin Connect
 
Med Personlig Trener i klokka. Forerunner 620 har avanserte funksjoner som restitusjonsrådgiver, forutsigelse av tempo, beregning av maks. VO2 slik at du kan trene smartere og oppnå nye mål. Når den brukes med HRM-Run¹, gir 620 også tilbakemelding om løpestil ved å vise løpefrekvens, tid med bakkekontakt og vertikal oscillasjon (bevegelse). Ved innendørs trening sporer den innebygde akselerasjonsmåler i 620-enheten avstand slik at du ikke trenger en egen fotsensor.
 
 
Den kjenner ditt potensial

Uavhengig av hvor lenge du har løpt, ønsker du å vite hvordan du kan forbedre deg og måle treningen din objektivt. Forerunner 620 gjør akkurat dette ved å beregne maks. VO2, som er en god indikator på fysisk prestasjon. Tidligere kunne du bare få kunnskap om maks. VO2 ved å betale for en laboratorietest. Når 620 brukes med en pulsmåler, beregner den ulike data, blant annet hastighet, slag per minutt og pulsavvik for å beregne maks. VO2. Tallet viser maks. oksygenvolum som kan forbrukes per minutt, per kilo kroppsvekt ved maks. ytelse.
 
En fargemåler på klokken viser deg hvordan dataene for maks. VO2 kan sammenlignes med andre løpere av samme kjønn og alder. Basert på beregnet maks. VO2 kan 620 forutsi løpstider for flere avstander. Dette kan gi deg et tidsmål for neste løp, så fremt du har fullført aktuell trening.
 
Hviledag eller løpedag
Forerunner 620 gjør det enklere å planlegge restitusjonsstid mellom harde treningsøkter. På samme måte som en trener lærer den deg å kjenne basert på pulsdata. Den tar dette med i beregningen av forrige treningsøkt og viser hvor lang tid det tar før du er helt uthvilt og klar for neste harde treningsøkt.
 
Når du har på HRM-Run gir 620 en restitusjonssjekk som er et varsel i sanntid på restitusjonstilstand innen de første par minuttene av løpeturen. Når du har fullført en løpetur, viser restitusjonsstiden hvor lenge det er til du kan prøve en ny hard treningsøkt. Fargekoder på måleren gjør det enklere å lese av tallene – grønn betyr at du er klar. Hvis måleren er rød og nedtrappingstiden er på over 3 dager, bør du vurdere en hviledag eller kun en lett løpetur.
 
Follow your form
 
Følger formen
620 er den første GPS-treningsklokken som gir tilbakemelding på løpestilen din ved å rapportere flere tall. Når den brukes med HRM-Run¹, rapporterer 620 løpefrekvens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt. Disse tallene kalles løpsdynamikk og de påvirker løpeøkonomien.
 
HRM-Run har en akselerasjonsmåler som måler torsobevegelse når du løper for å beregne disse tallene. Løpefrekvens er totalt antall skritt per minutt, venstre og høyre fot kombinert. Vertikal oscillasjon er graden av spenst i løpsbevegelsen, målt i centimeter. Tid med bakkekontakt er akkurat det det høres ut som – tiden foten er på bakken under hvert skritt, målt i millisekunder. En fargemåler gjør det enkelt å lese av løpsdynamikken.
 
Koble til
Takket være muligheter for trådløs opplasting (BLE og Wi-Fi) kan Forerunner 620 sende løpsdata til Garmin Connect uten å måtte kobles til en datamaskin. Den kan overføre dataene via programmet Garmin Connect™ Mobile på smarttelefonen. Du kan også konfigurere ett eller flere Wi-Fi-punkter, som hjemmenettverket eller et jobbnettverk, slik at 620 synkroniserer med Garmin Connect automatisk når den er innenfor rekkevidde.
 
Trådløse funksjoner inkluderer sporing i sanntid som gir venner og fans muligheten til å følge med og se statistikken din i sanntid. Du må ha parkoblet telefonen med 620 gjennom hele løpet for å kunne bruke funksjonen LiveTrack. Du kan også dele resultater på sosiale medier ved å publisere oppdateringer via programmet Garmin Connect Mobile. 620 er også kompatibel med gratis treningsplaner fra Garmin Connect. Når du regelmessig kobler klokken til Garmin Connect, får du også raskere GPS-referanse på grunn av satellittdata som sendes til enheten automatisk.
 
Get Connected Get Connected
Se også film om de nye funksjonene i Forerunner 620: klikk her for løpsdynamikk eller klikk her for VO2 maks og restitusjonstid
 
¹pulsstropp følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
 
²Paret med kompatibel smarttelefon. Applikasjonen Garmin Connect Mobile er utviklet med BLE teknologi og krever iOS 6.0 eller nyere. Applikasjonen er optimalisert for iPhone 5. Forerunner 620 fungerer mot iPhone 4s og nyere.