Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024 Avansert Trykkbølgekurs Oslo, 23. august 2024

Avansert Trykkbølgekurs

Oslo, 23. august 2024

Varenr: 120867
1 900,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Tid: Fredag 23. august 2024, kl. 11:00-18:00
Sted: Østensjøveien 34, 0667 Oslo
Pris: Kr. 1900,- | 30% student- og turnusrabatt. Skriv kommentar i kassen, så korrigeres beløpet før det faktureres eller trekkes fra kortet ditt.
For hvem: Behandlere som tidligere har gått grunnkurs i trykkbølgebehandling
Kursholder: Per Nymann Andersen, kiropraktor
Inkludert: Måltid på ettermiddagen, snacks, kompendium og kursbevis
 
Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Kursbeskrivelse:

Kurset retter seg mot behandlere som har kunnskap og erfaring med bruk av radial og fokusert trykkbølgebehandling og føler seg komfortabel med ukentlig bruk av trykkbølger i sitt kliniske arbeid. Praktisk trening vil kun bli med radial trykkbølge, men kurset omhandler også kunnskap om fokusert sjokkbølge.
Kurset består av teoretisk og praktisk opplæring om kliniske indikasjoner innen tendinopatier og muskelskader. Indikasjoner som ikke-unionsbrudd, diabetisk sårbehandling og lymfebehandling vil også bli fremhevet. Kurset tar også for seg en rekke differensialdiagnoser sett i forhold til ulike tendinopatier og muskel- og skjelettplager. Det er satt av godt med tid til praktisk trening på behandlingsteknikker for de ulike kliniske indikasjonene.
 
Skriftlig beskrivende materiale vil bli tildelt deltakerne i løpet av kurset.

Velkommen til «neste steg» innen trykkbølgebehandling!
 
Vi tilbyr gratis plass på dette kurset ved kjøp av EMS trykkbølgeapparat. Kjøper du et apparat innen 30 dager etter kurset får du refundert kursavgiften.

Kursholder – Per Nymann Andersen, kiropraktor

Per Nymann Andersen er dansk og jobber til daglig på Kiropraktorklinikken Finnsnes, hvor han også er daglig leder. Han har jobbet som kiropraktor siden 1994 og har bla. bred erfaring fra toppidrett gjennom ulike landslag og klubber. Han har lang fartstid som foreleser og har holdt internasjonale kurs for EMS siden år 2000. Han har et stort engasjement for faget og er en av de behandlerne i verden med mest erfaring og kunnskap når det gjelder behandling med trykkbølge.

Dokumenter
124484
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.