11340

Millennium Pelvic Benk

Varenr: C3000
32 495,-
-+
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse
Utviklet i et samarbeid med et ekspertpanel. Chiroform har i et samarbeid med fagfolk, designere, ingeniører og industrien utviklet en serie av behandlings- og undersøkelsesutstyr. De globalt patenterte produktene fokuserer på både pasienten og behandleren. Helt nye muligheter vil åpne seg med Chiroforms Millennium serie av behandlingsutstyr.
 
Trinnløs høydejusting til individuell arbeidsstilling. Den unike anatomiske form og ovale design gjør både behandlingen og undersøkelsen lettere, samtidig med at pasienten føler seg trygg og sikker. Dual formen gjør det mulig å tilpasse benken til et hvert behandlingslokale, og sikerer også en hurtig og enkel tilgang til behandling i sideleie uansett side.
 
Optimal kenpolstring for bedre komfort for behandleren. Ovale nesehull på begge sider med puter for bedre tilgang til behandling og undersøkelser. De nye gjennomtenkte dimensjonene på hele benken sikrer bedre arbeidsstillinger for behandler og dermed en optimalisering av diverse behandlingsformer. Millennium Bekken Benk forlenger og forbedrer ditt arbeidsliv som profesjonell behandler.
 
Tilbehør: Anatomisk hovedpute eller trappepute i samme farge.
 
5 års garanti på skum. 1 års garanti på trekket.
 
Leveres også i andre farger og stoffer. Ta kontakt for pris.
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.