Millennium Pelvic Bench Justeringsbenk

Millennium Pelvic Bench

Justeringsbenk

Varenr: C3000
41 609,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse
En praktisk og god bekkenbenk med anatomisk form for å komme tettere på pasienten. Trinnløs høydejusting til individuell arbeidsstilling. Den unike formen og ovale design gjør både behandlingen og undersøkelsen lettere, samtidig med at pasienten føler seg trygg og sikker. Dual formen gjør det mulig å tilpasse benken til et hvert behandlingslokale, og sikrer også en hurtig og enkel tilgang til behandling i sideleie uansett side. 
 
Optimal knepolstring for bedre komfort for behandleren. Ovale nesehull på begge sider med puter for bedre tilgang til behandling og undersøkelser. De nye gjennomtenkte dimensjonene på hele benken sikrer bedre arbeidsstillinger for behandler og dermed en optimalisering av diverse behandlingsformer. Millennium Pelvic Bench forlenger og forbedrer ditt arbeidsliv som profesjonell behandler. 
 
Utviklet i et samarbeid med et ekspertpanel. Chiroform har i et samarbeid med fagfolk, designere, ingeniører og industrien utviklet en serie av behandlings- og undersøkelsesutstyr. De globalt patenterte produktene fokuserer på både pasienten og behandleren. Helt nye muligheter vil åpne seg med Chiroforms Millennium serie av behandlingsutstyr. 

Tilbehør: Anatomisk hovedpute eller trappepute i samme farge. 
5 års garanti på skum. 1 års garanti på trekket.
 
Leveres også i andre farger og stoffer.
Tilbehør
Dokumenter
11340
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.