Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk Follo Diem Justerbar Benk

Follo Diem Justerbar Benk

Varenr: 135-150-00-GAS
23 679,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Det er to benker i Follo Diem-serien; Diem 3-Delt Benk og Follo Diem Justerbar Benk. Videre er det utviklet supplerende utstyr som rotasjonstrener, fotøplle, krakk og armbord som kan benyttes i kombinasjon med MTT benkene og trekkapparatene.

Follo Diem vinkelbenk er anvendelig på grunn av sin høyde og er fleksibel med mange innstillingsmuligheter. Benkeplatene kan vinkles i forhold til hverandre. Gjennom vinklingen av benken kan man findosere bevegelsesutslaget ved behandling av skulderplager og ryggplager. Benken kan også brukes til dosering av øvelser fra nakke til kne. Begge benkeplatene kan innstilles til 35° over og 70° under horisontalplanet. Den bakerste platen kan reguleres 35° over og 40° under horisontalplan. Pøllen reguleres i høyden med et enkelt låsesystem.

MTT benkene har stålunderstell med grå pulverlakk som standard og er enkel å rengjøre. Putene er trukket med sort skai. Produktene er CE-godkjente og i sin helhet produsert i Norge.

Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.