DVD Strolling under the skin Dr. Jean Claude Guimberteau

DVD Strolling under the skin

Dr. Jean Claude Guimberteau

Varenr: 108332
238,-Kampanjepris
476,-Ordinær pris
Veil.476,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Den verdenen som befinner seg under huden vår er iferd med å bli oppdaget av forskere.  Bortsett fra noen få oppdagelser dokumentert ved begynnelsen av det 20. århundre, er forholdet mellom de organiske strukturer og hvordan de passer sammen dårlig forstått.

I over et halvt århundre har forskning neglisjert disse områdene. Dr. Jean Claude Guimberteau har derimot tatt forskningen omkring dette feltet på alvor. Dr. Guimberteau ble født i 1947. Han er co-grunnlegger og vitenskapelig leder av "Institut Aquitain de la Main" og forskningsdirektør ved "Société Française de Chirurgie Plas Reconstructrice et Esthétique". Han er også medlem av "National Academy of Surgery", og co-grunnlegger og vitenskapelig direktør for "Institute of Aquitaine hand".

Jean Claude Guimberteau har utforsket nye eksperimentelle felt og har forsøkt å forklare gliding av strukturer under huden. Etter hundrevis av observasjoner, har han konkludert med at det virker som det er ett unikt arkitektonisk system. Han mener at ved å dele disse funnene vil flere engasjere seg i denne vitenskapen.

Dokumenter
15702
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.