Kinesiologitaping Basic Del 1 Oslo, 7. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 1 Oslo, 7. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 1 Oslo, 7. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 1 Oslo, 7. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 1 Oslo, 7. juni 2024

Kinesiologitaping Basic Del 1

Oslo, 7. juni 2024

Varenr: 120693
1 900,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse

Tidspunkt: Fredag 7. juni kl. 13-21

Sted: AlfaCares lokaler i Østensjøveien 34, 0667 Oslo.

Pris: Kr. 1900,- | 30% student- og turnusrabatt. Skriv kommentar i kassen, så korrigeres beløpet før det faktureres eller trekkes fra kortet ditt.

Pakkepris: Melder du deg på Kinesiologitaping Basic Del 1 og Del 2 får du 10% rabatt på begge kursene. Ved bestilling av begge kurs blir beløpet korrigert før du blir fakturert eller beløpet trekkes fra ditt kort.

Kursansvarlig: Fysioterapeut Frank Tore Jacobsen

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Kinesiologitaping Basic Del 1

Kurset vil gi en innføring i kinesiologitapingens historikk og vise til nyere vitenskapelig forskning. Av teknikker vil det blir gitt en grundig innføring i virkningsmekanismer og praktisk bruk av kinesiologitape. Teknikker som gjennomgås i Basic Del 1 er muskelteknikk, som er den mest brukte teknikken. Denne teknikken har som formål å optimalisere muskelfunksjon med tanke på styrke, bevegelsesutslag og/eller tonus.

I tillegg vil det undervises i sirkulasjon- og lymfeteknikk som er en aktuell teknikk ved akutte skader, hematomer og hevelser. Sene og ligamentteknikk som brukes til å optimalisere senefunksjon og ved ligamentskader - nedsatt propripsepsjon og instabilitet. Et eksempel på bruk vil være i rehabiliteringsfase etter ankelovertråkk.

Den siste teknikken som undervises på Basic Del 1 er space - løft teknikk, som er en teknikk som brukes til behandling av smertepunkter og triggerpunkter. Et eksempel på dette er trochanterbursitt.

Kurset gir en grundig innføring i nevnte teknikker, og vil gi kursdeltaker nok kunnskap og erfaring til å benytte teknikkene i sin egen praksis.

Instruktør - Frank Tore Jacobsen

Utdannet fysioterapeut i Trondheim i 2004 og med grunnfag innen idrettsvitenskap fra NTNU. Jobbet som fysioterapeut og faglig leder ved Klinikk For Alle Majorstuen siden 2006, som er Norges første og største tverrfaglige private klinikk innen muskel og skjelettlidelser. Et av mine interesseområder er belastningsskader og jeg har etter hvert fått bred erfaring innen behandling av kroniske og sammensatte smerter.
Jeg har både deltatt og undervist flere kurs innen fascie- og bindevevsbehandling, og deltatt på store internasjonale konferanser og kurs innen samme tema.

Har siden 2007 jobbet med kinesiologitaping i behandling av pasienter, og siden 2008 praktisert som sertifisert instruktør i kinesiologitaping. Jeg har i samarbeid med AlfaCare undervist en kursrekke innen kinesiologitaping, hvor over 2500 terapeuter i Norge har deltatt per 2018. Har arrangert og vært programansvarlig for Kinesiotaping Symposium, en internasjonal fagkonferanse, som har vært arrangert i Oslo 5 ganger. Har også stått på talerstolen ved flere verdenskonferanser i kinesiologitaping, blant annet i Tokyo, Venezia, og Hawaii. Jeg har også stått på talerstolen på nasjonale og internasjonale helse-konferanser og kongresser og har hatt flere workshops med kinesiologitaping, blant annet ved idrettsmedisinsk høstkongress i Tromsø. Jeg har vært mentor og samarbeidspartner til to masteroppgaver i idrettsfysioterapi (RCT studier) ved Norges idrettshøgskole.

Tilbehør
Dokumenter
123127
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.