Kinesiologitaping Basic Del 2 Oslo, 8. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 2 Oslo, 8. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 2 Oslo, 8. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 2 Oslo, 8. juni 2024 Kinesiologitaping Basic Del 2 Oslo, 8. juni 2024

Kinesiologitaping Basic Del 2

Oslo, 8. juni 2024

Varenr: 120694
1 900,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse

Tidspunkt: Lørdag 8. juni kl. 09-16.

Sted: AlfaCares lokaler i Østensjøveien 34, 0667 Oslo.

Pris: Kr. 1900,- | 30% student- og turnusrabatt. Skriv kommentar i kassen, så korrigeres beløpet før det faktureres eller trekkes fra kortet ditt.

Pakkepris: Melder du deg på Kinesiologitaping Basic Del 1 og Del 2 får du 10% rabatt på begge kursene. Ved bestilling av begge kurs blir beløpet korrigert før du blir fakturert eller beløpet trekkes fra ditt kort.

Kursansvarlig: Fysioterapeut Frank Tore Jacobsen

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Kinesiologitaping Basic Del 2

Det blir undervist i flere teknikker:

  • Mekanisk korreksjon til bruk ved patellofemoralt smertesyndrom - patella tracking, AC-ledd instabilitet, fremre instabilitet skulder. Teknikk: I striper med mekanisk press på behandlingsområder.
  • Fascie korreksjon til bruk ved Runners knee, lateral epikondylitt og benhinne betennelse. Teknikker: I og Y striper med ossilering under påføring.
  • Arrvev taping - ulike teknikker for å normalisere vevstilhelning og funksjonaliteten til ulike arr. Teknikker: I striper, webcut og Basketweave.
  • Funksjonell korreksjonsteknikk for å assistere dorsalfleksjon i håndledd (mye brukt på barn med nedsatt funksjon i håndledd), droppfot, hyperekstensjon kneledd og albueledd. Teknikker: I - striper med aktiv bevegelse under påføring.
  • Epidermistaping - påvirkning av hudnerver og smerteblokkade. Teknikker: webcut, fancut og Jellyfish

Det vil i tillegg til nye teknikker bli undervist i ny forståelse av bindevev og arrvev. Etter gjennomført kurs vil deltakerne ha lært alle grunnleggende teknikker innen kinesiologitaping.

Instruktør - Frank Tore Jacobsen

Utdannet fysioterapeut i Trondheim i 2004 og med grunnfag innen idrettsvitenskap fra NTNU. Jobbet som fysioterapeut og faglig leder ved Klinikk For Alle Majorstuen siden 2006, som er Norges første og største tverrfaglige private klinikk innen muskel og skjelettlidelser. Et av mine interesseområder er belastningsskader og jeg har etter hvert fått bred erfaring innen behandling av kroniske og sammensatte smerter.
Jeg har både deltatt og undervist flere kurs innen fascie- og bindevevsbehandling, og deltatt på store internasjonale konferanser og kurs innen samme tema.

Har siden 2007 jobbet med kinesiologitaping i behandling av pasienter, og siden 2008 praktisert som sertifisert instruktør i kinesiologitaping. Jeg har i samarbeid med AlfaCare undervist en kursrekke innen kinesiologitaping, hvor over 2500 terapeuter i Norge har deltatt per 2018. Har arrangert og vært programansvarlig for Kinesiotaping Symposium, en internasjonal fagkonferanse, som har vært arrangert i Oslo 5 ganger. Har også stått på talerstolen ved flere verdenskonferanser i kinesiologitaping, blant annet i Tokyo, Venezia, og Hawaii. Jeg har også stått på talerstolen på nasjonale og internasjonale helse-konferanser og kongresser og har hatt flere workshops med kinesiologitaping, blant annet ved idrettsmedisinsk høstkongress i Tromsø. Jeg har vært mentor og samarbeidspartner til to masteroppgaver i idrettsfysioterapi (RCT studier) ved Norges idrettshøgskole.

Tilbehør
Dokumenter
123134
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.