Introduksjon Til Kinesiologitaping Oslo, 21. august 2024 Introduksjon Til Kinesiologitaping Oslo, 21. august 2024 Introduksjon Til Kinesiologitaping Oslo, 21. august 2024 Introduksjon Til Kinesiologitaping Oslo, 21. august 2024 Introduksjon Til Kinesiologitaping Oslo, 21. august 2024

Introduksjon Til Kinesiologitaping

Oslo, 21. august 2024

Varenr: 120831
0,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse

Tidspunkt: Onsdag 21. august kl. 17.00-20.00

Sted: AlfaCares lokaler i Østensjøveien 34, 0667 Oslo.

Pris: Gratis

Kursansvarlig: Fysioterapeut Frank Tore Jacobsen

Annet: Enkel servering

Viktig info om påmelding: Ved bestilling i nettbutikken vil man få opp et fraktbeløp på kr. 125 i kassen dersom man ikke er logget inn som bedriftskunde. Logg inn eller opprett konto som bedriftskunde for å unngå dette. Alternativt kan man sende påmelding til post@alfacare.no eller ringe oss på tlf. 35 02 95 95 mellom kl. 08-16.

Forbehold om nok påmeldte til gjennomføring. Kostnader til reise/opphold refunderes ikke av AlfaCare ved utsettelse. Spør oss gjerne om status når du melder deg på.

Introduksjon Til Kinesiologitaping

Velkommen til introduksjonskurs i kinesiologitaping. Seminaret holdes av fysioterapeut Frank Tore Jacobsen. Han er faglig leder ved Klinikk For Alle avd. Majorstuen, og har lang erfaring med bruk av kinesiologitape. Han har utdannet over 3000 terapeuter i kinesiologutaping, og holdt foredrag på store nasjonale og internasjonale kongresser.

Kurset vil inneholde teori og forklaringsmodeller rundt virkningsmekanismer til kinesiologitape. Frank Tore vil vise videoer fra ulike pasientkasuistikker og problemstillinger. Det vil bli en praktisk workshop hvor det vises noen tapeteknikker for skulder og hofte. Det vil bli rom for å prøve å tape litt selv.

Vel møtt til et spennede introduksjonskurs i kinesiologitaping.

Instruktør - Frank Tore Jacobsen

Utdannet fysioterapeut i Trondheim i 2004 og med grunnfag innen idrettsvitenskap fra NTNU. Jobbet som fysioterapeut og faglig leder ved Klinikk For Alle Majorstuen siden 2006, som er Norges første og største tverrfaglige private klinikk innen muskel og skjelettlidelser. Et av mine interesseområder er belastningsskader og jeg har etter hvert fått bred erfaring innen behandling av kroniske og sammensatte smerter.
Jeg har både deltatt og undervist flere kurs innen fascie- og bindevevsbehandling, og deltatt på store internasjonale konferanser og kurs innen samme tema.

Har siden 2007 jobbet med kinesiologitaping i behandling av pasienter, og siden 2008 praktisert som sertifisert instruktør i kinesiologitaping. Jeg har i samarbeid med AlfaCare undervist en kursrekke innen kinesiologitaping, hvor over 2500 terapeuter i Norge har deltatt per 2018. Har arrangert og vært programansvarlig for Kinesiotaping Symposium, en internasjonal fagkonferanse, som har vært arrangert i Oslo 5 ganger. Har også stått på talerstolen ved flere verdenskonferanser i kinesiologitaping, blant annet i Tokyo, Venezia, og Hawaii. Jeg har også stått på talerstolen på nasjonale og internasjonale helse-konferanser og kongresser og har hatt flere workshops med kinesiologitaping, blant annet ved idrettsmedisinsk høstkongress i Tromsø. Jeg har vært mentor og samarbeidspartner til to masteroppgaver i idrettsfysioterapi (RCT studier) ved Norges idrettshøgskole.

Tilbehør
Dokumenter
124225
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.