PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart PodoSmart

PodoSmart

Varenr: 118632
20 223,-Kampanjepris
33 705,-Ordinær pris
Veil.33 705,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

PodoSmart er et unikt konsept som benytter kunstig intelligens og smarte såler for å analysere pasientens gange- og/eller løpsmønster. Målet med analysen er å avdekke eventuelle svakheter for å kunne legge en målrettet plan sammen med pasienten.

Settet består av seks par såler med Bluetooth, som via senderen i kofferten sender analyse av gang og løpemønster til PodoSmart kontrollpanelet som er tilgjengelig fra alle nettlesere. Du kan derfor bruke den sammen med både PC, Mac, mobil eller nettbrett.

Hver PodoSmart såle har en innvendig plattform som måler gange- og løpemønster. Denne dataen prosesseres av algoritmer for å kalkulere parameterne som presenteres i kontrollpanelet. Sålene er lette og tynne og veier fra 66 gram (størrelse 36-37) og kommer i seks størrelser som dekker skostørrelse 36-47. Sålene er oppladbare med USB kabel. Forventet brukstid per lading er 33 timer.

Sålene leveres i en praktisk koffert som gjør det enkelt å ta med sålene dit pasienten måtte befinne seg. Den veier kun 3,02 kg og måler 44 x 38 x 17,5 cm. Den inneholder seks par med såler, USB kabler og Bluetooth-sender. Bluetooth-senderen samler informasjon fra sålene som videresendes til PodoSmart kontrollpanelet.

Hvordan utføre en test?

  1. Man bytter ut pasientens vanlige skosåler med PodoSmart såler i passende størrelse.
  2. Pasienten går eller løper enten inne på klinikken, på tredemølle eller ute. Sålene trenger ikke å være i rekkevidde for Bluetooth-senderen underveis i testen. Dersom pasienten går eller løper ute samler sålene nødvendig informasjon som overføres så snart sålene er i nærheten av Bluetooth-senderen i kofferten.
  3. Når testen er gjennomført kan terapeut / lege analysere aktiviteten gjennom PodoSmart kontrollpanelet.

Dokumenter:

PodoSmart Brukermanual

PodoSmart Brosjyre

Eksempel på PDF eksport fra PodoSmart kontrollpanelet - Eksempelet har fransk tekst men gir et bilde av hvordan eksporten ser ut.

Webinar 24.09.2020:

 24.09.2020 ble det holdt introduksjonswebinar til PodoSmart med produktspesialister fra selskapet som har utviklet produktet. Webinaret kan ses i opptak under.

Dokumenter
104971
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.