Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball

Pulseroll Vibrerende Massasjeball

Varenr: 118912
1 443,-
-+
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Pulseroll Vibrerende Massasjeball er et dypt behandlende massasjeprodukt som ikke er større en en gjennomsnitlig hånd. I motsetning til de vibrerende rullene fra Pulseroll kan massasjeballen nå spesifikke triggerpunkter rundt om på kroppen. Ballen brukes til muskelrestitusjon og smertelindring. Ballen gir en effektiv masasjebehandling og hjelper å løse opp i knuter og stive muskler. Ballen er ideell til bruk på setemuskulatur og under føttene. Kan gi god smertelindrende effekt ved plantar fascitt og lignende fotsmerter.

Massasjeballen er svært enkel i bruk, og den vibrerende teknologien gjør det meste av jobben på egenhånd. Skru på ballen og velg ønsket intentsitetsnivå, og press mot kroppsdelen man ønsker å behandle. Ønsker man en behagelig og avslappende massasje kan man velge en av de laveste hastighetene og legge lite av kroppsvekten sin over ballen. For en dypere behandling kan man velge et høyere intensitetsnivå og legge mye kroppsvekt på ballen. Man kan også holde ballen i hånden og rulle over ønsket område. Påfør ønsket mengde press.

Spesifikasjoner:

  • Fire hastigheter: 2200 RPM, 3300 RPM, 1500-3700 RPM pulserende, 4000 RPM
  • Batterilevetid: Opp til seks timer fra fulladet tilstand. Levetid avhenger av hvilket nivå ballen brukes på.
  • Vekt: 0,68 kg
  • Størrelse: Diameter 10,5 cm
Alternativer
Dokumenter
107256
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.