Songbird Sport Massage Wax 300 g

Songbird Sport Massage Wax

300 g

Varenr: OSMW300
295,-
-+
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Sport Massage Wax er Songbirds mest populære voks og brukes av mange terapeuter innen idrett, i tillegg til mange fysioterapeuter, osteopater og idrettsutøvere.

Det er en av de originale voksene fra New Zealand og har blitt brukt av fagfolk i mer enn 20 år. Den brukes til massasje på spillere i Premier League-fotball, internasjonal rugby, cricket, svømming, ishockey, softball, friidrett, roing og på jockeyer - i tillegg til mange flere. 

Den ble også brukt ved de to siste fotball-VM og ved OL i 2012. En annen grunn til at terapeuter bruker Sports Massage Wax, selv de som ikke praktiserer sportsmassasje, er at den har en sitron-/læraktig duft - noe som gjør den verken er urte- eller blomsteraktig, og således utmerket for bruk på både mannlige og kvinnelige klienter. De essensielle oljene i denne formelen er Manuka (Leptospermum Scoperium) fra samme plante som Manuka honning, og sitron (Citrus limonum). Vi bruker ringblomst som er plukket i New Zealand. Hypericum (Johannesurt),

Manuka eterisk olje kommer selvfølgelig også fra New Zealand, og har en lang historie med bruk av maoriene og kalles noen ganger New Zealand Tea Tree Oil.

Songbird Sports Massasjevoks er en blanding som er et utmerket massasjekrem før og etter idrett. Hvis du er ute etter et enda sterkere grep, kan du prøve Fascial Release Wax, siden den er lik når det gjelder ingredienser, men har et sterkere og strammere grep enn Sports Massage Wax, og er ideell for Fascial Release-arbeid og dypvevsarbeid som trenger en dypere, tregere og mer kontrollert ytelse.

Alternativer
Dokumenter
119047
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.