Songbird Unscented Massage Wax 100 g

Songbird Unscented Massage Wax

100 g

Varenr: UMW100
138,-
-+
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Songbird Unscented Massage Wax inneholder ingen eteriske oljer, men er på alle andre måter nøyaktig den samme som de andre i sortimentet. Konsistensen, ytelsen og viskositeten er den samme som de andre massasjevoksene. Uparfymert massasjevoks er populært blant aromaterapeuter som elsker massasjevoks, men som velger å lage sine egne blandinger for kundene sine i stedet for å bruke vår forhåndsblandede massasjevoks.

Det er lett å forsiktig varme opp den uparfymerte voksen, røre inn de essensielle oljene du ønsker, og la den avkjøles til den igjen vil bevege seg til den praktiske halvfaste tilstanden. Voksen smelter ved samme temperatur som sjokolade. Det er også nyttig for terapeuter som ikke ønsker å bruke blandingene da de foretrekker uparfymerte medier, og for skoler og høyskoler som underviser ukvalifiserte studenter og ønsker å unngå essensielle oljer i undervisningsmetodikken.

Vår største etterspørsel etter Songbird Unscented Massage Wax er imidlertid rett og slett fra de som foretrekker massasjevoksene fremfor andre blandinger, men ikke vil ha en duft i behandlingen.

Alternativer
Dokumenter
93276
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.