Ropes Black Line Sling Ropes Black Line Sling Ropes Black Line Sling Ropes Black Line Sling

Ropes Black Line Sling

Varenr: 100609
2 139,-
-+
BeskrivelseTilbehørDokumenter
Beskrivelse
Black Line er en slynge for tradisjonell slyngetrening. Slyngene gir ustabilitet og bidrar dermed til en mer funksjonell og effektiv trening av spesielt kjernemuskulaturen. Reguleringsmekanismen er enkel å bruke, og gjør det lett å justere lengden på slyngen til ulike øvelser. Slyngen har håndtak som er polstret som gjør det mykt og gir god komfort. I tillegg er håndtakene splittet, noe som bidrar til ytterligere komfort og veldig god støtte for kne og albue. Håndtakene er festet med karabinkroker. Dermed er det enkelt å hekte av håndtakene og krysskoble disse slik at det dannes en bredslynge. Med den 'innebygde' bredslyngen økes antall mulige øvelser man kan utføre uten å måtte kjøpe tilleggsprodukter.

Ropes Black Line Sling leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest slyngen i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med slyngen på reise, kontoret, treningssenteret osv. Produktet kan også eksempelvis brukes over en bærebjelke eller ved å skru opp en øyeskruer i taket. Denne allsidige slyngen egner seg til profesjonelt bruk, såvel som til hjemmetrening. Skruer/festemidler medfølger ikke.

Innhold:
Doorbag
To separate slynger
To karabinkroker for oppheng

Dersom Ropes Black Line Sling monteres med to separate oppheng, anbefaler vi 40-50 cm avstand mellom opphengene.

Festemidler til tak medfølger ikke.
 
I videovinduet under ligger en spilleliste med monteringsinstruksjon og en rekke treningsøvelser. Trykk på ikonet oppe til høyre i videovinduet for å åpne oversikt med alle videoene i spillelisten.
 
Tilbehør
Dokumenter
1236
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.