Thumper Massasjeapparat Maxi Pro Thumper Massasjeapparat Maxi Pro Thumper Massasjeapparat Maxi Pro

Thumper Massasjeapparat Maxi Pro

Varenr: 702200
5 495,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
Mer enn 200.000 fagfolk bruker de patenterte og originale perkusjonsapparatene til dyp muskelmassasje.

Professional Thumper® i full størrelse er ideell for å brukes av 2 personer (f eks terapeut - pasient). En fullstendig kroppsmassasje med Thumper tar bare omtrent 5 minutter og etterlater pasienten fullstendig avslappet etterpå.

Den har 8 massasjekuler og pulserer 27 ganger i sekundet. Den er så stor at den lar deg massere både lår, legger, føtter eller paraspinale muskler samtidig.

Den veier 3,2 kg så den yter all den kraften du behøver for å gi en sensasjonell massasje! Du behøver ikke presse og dytte. Bare parker den over ønsket muskelområde og slapp av.

Og for alle dere fagfolk som er slitne i hendene etter å ha brukt massasjeapparater på pasientene deres hele dagen: Thumper gir ikke tilbakeslag i håndtakene.

I mer enn 30 år har Thumper Professional Massager vært førstevalget til kiropraktorer, massasjeterapeuter og idrettstrenere når det gjelder behandling av muskelverk og spenninger. Det er det eneste massasjeapparatet som er på permanent utstilling i ishockeyens Hall of Fame.

En Thumpermassasje føles gjennom hele kroppen, ikke bare på hudoverflaten. Åtte anatomisk riktige massasjekuler svinger seg opp og ned så mye som 0,65 cm, tjuesju ganger i sekundet.

Thumpers perkussive energi trenger gjennom alle muskellag og letter spenning i de dypeste musklene, slik at pasienten din sitter igjen med følelsen av at han har fått en profesjonell massasje.

Apparatet kan innstilles slik at du velger intensiteten som er best for deg, og lar deg behandle både tykke og tynne muskler. Thumper virker gjennom klærne og forårsaker ikke kløe.

Dyp vevsmassasje, uten arbeid! Thumper gjør arbeidet, ikke du. Bare "parker" Thumper på bena, lårene, ryggen eller skuldrene dine. Du behøver ikke presse - Thumpers 3,2 kg gir deg all kraften du trenger. (Faktisk så virker den dårligere og mindre effektivt med ekstra trykk.)

En Thumpermassasje går fort: Den dekker store deler av kroppen og masserer begge de paraspinale muskelgruppene samtidig; lar deg behandle begge lårene eller leggene på en gang. En fullstendig kroppsmassasje tar bare 5 - 8 minutter. Små områder kan nås ved å legge Thumperen på skrå og bruke bare én massasjekule.

Sikker og behagelig: Dersom den brukes ordentlig forekommer det ikke kløe eller smerte i forbindelse med Thumper, siden 95 % av energien rettes gjennom massasjekulene i stedet for til håndtakene; den som betjener apparatet, opplever ubetydelig vibrasjon og ingen "tilbakeslag".

Om du masserer deg selv eller andre, så er Thumper lett å styre. Og som innebygd sikring har den en buffermekanisme som hindrer deg fra å skade deg selv, selv om du uforvarende legger på ekstra trykk.

Egenskaper
 • NYHET! Variabel effekthjul fra 1200 til 2100 rpm (20 til 35 pulseringer/sek.)
 • NYHET! Stillere, DC motor som gir lengre levetid.
 • NYHET! Kjører seg ikke fast ved start.
 • Laget av slitesterk gummi og polycarbonat.
 • Brukes av fagfolk opp til 10 timer per dag.
 • Beskyttet mot kortslutning, selvkjølende motor på forseglede kulelagre.
 • Myke massasjekuler i gummi som kan tørkes av med fuktig klut.
 • Lett - 3,2 kg, bærbar, brukes uten tilbehør.
 • Måler 20cm x 25 cm x 19 cm.
 • 3,7 m lang ledning som plugges i veggen.
 • 30 siders instruksjonsbok.
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.