TracCollar Nakkekrage Blå Medium / Large TracCollar Nakkekrage Blå Medium / Large TracCollar Nakkekrage Blå Medium / Large

TracCollar Nakkekrage Blå Medium / Large

Varenr: TC-5000
1 026,-
Størrelse
Small / Medium
Small / Medium
Medium / Large
Medium / Large
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

TracCollar Nakkekrage for traksjon pumpes opp med to pumper. Dette gjøres for å gi lett strekk til nakkemusklene, for å få musklene til å slappe av og lindre smerte. TracCollar er et effektivt behandlingsalternativ for nakkesmerter utviklet av fagfolk.

TracCollar er tilgjengelig i to størrelser. Mål nakkens omkrets eller bruk skjortestørrelsen din. Hvis du havner midt imellom anbefaler vi at du velger den største TracCollar Nakkekrage.

Størrelser:

Størrelse: Small / Medium Medium / Large
Omkrets nakke: 35-40 cm 40-45 cm

 

Fordeler

For personer med smerte i nakke og skuldre, for eksempel grunnet artrose/slitasje, kan en traksjonskrage som TracCollar bidra til å ta presset av stive og ømme ledd på en komfortabel måte. Det virker både smertelindrende og gir økt mobilitet til ryggraden. TracCollar bidrar til å frigi press på ryggraden og virker derfor lindrende på flere smertetilstander. Det kan også virke smertelindrende på plager som en nerve i klem, noe som kan gi smerter utover i armer og hender. Ved å lette på trykket forbedrer man også blodtilførsel til nakke, skuldre og armer som kan føre til nedsatt spenning og bidrar til å fremme heling og avslapping i musklene.

Brukerinstruksjoner

 1. Plasser TracCollar på nakken med åpningen bak og pumpene foran. Legg haken i "gropen" foran på kragen.
 2. Fest og tilpass TracCollar ved festebåndene og borrelåslukkingen. Kragen skal bare hvile lett mot nakke og hake. Kragen er ikke nødvendigvis i kontakt med hals eller nakke hele veien rundt, men det endrer seg når man pumper opp kragen.
 3. For bruk i sittende stilling bør hodet være i naturlig stilling mens man ser rett frem. For bruk i liggende stilling anbefales det å bruke en pute.
 4. Pump opp TracCollar til man føler lett strekk i nakken. Tilpass høyre og venstre side til man finner et passende nivå. Man skal ikke pumpe mer enn 15 ganger på hver side.
 5. Etter endt behandling, trykk på ventilene på pumpene for å slippe ut luften.
 6. TracCollar brukes ikke i forbindelse med akutte nakkeskader. Kontakt helsepersonell for råd til behandling av din tilstand. Føler du deg svimmel, kvalm eller opplever smerter må du ikke fortsette å bruke TracCollar.

Bakgrunn

TracCollars design ble utviklet av ortopediingeniører i Sverige for en bedre og mer komfortabel nakketraksjonsbehandling. Kragen er produsert med støtter av spesialskum, mens de oppblåsbare blærene er laget av naturlig gummi. Trekket er laget av et komfortabelt og slitesterkt materiale bestående av 97% bomull og 3% lycra. TracCollar gir deg et effektivt og lett tilgjengelig behandlingsalternativ for lindring av nakkesmerter.

Kan TracCollar hjelpe?

Traksjon er en anerkjent behandlingsmetode som brukes av blant annet fysioterapeuter og kiropraktorer for å "dra" forsiktig i nakken, for å lindre nakkesmerter. TracCollar løfter hodets vekt av nakke og skuldre på en komfortabel måte og kan pumpes opp ytterligere for å strekke nakkemuskler og ryggrad på en komfortabel og trygg måte. Dette bidrar også til økt blodsirkulasjon i nakke, skuldre og armer.

TracCollar kan hjelpe med:

 • Spenning og stivhet i nakke og skuldre
 • Sår nakke og/eller skuldre
 • Hodepiner som stammer fra spenninger i nakken eller stress
 • Smerter knyttet til ryggraden
 • Nummenhet, svakhet, følelse av å være kald i armer og hender
 • Nerver i klem som fører til strålesmerter
 • Smerter i nakke og skuldre som følge av dårlig holdning
 • Smerter i overarmene
 • Bursitt, artrose eller tendinopati (senebetennelse) i nakke

Research

TracCollar er utviklet basert på kliniske tester. Forskning viser at metoden kan gi unike fordeler for mange med smerter i nakke, skuldre og tilstøtende områder i kroppen.

Multimodal Treatment Program Comparing 2 Different Traction Approaches for Patients With Discogenic Cervical Radiculopathy - A Randomized Controlled Trial

Dokumenter
112954
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.