37144

BioCool Safewash

Varenr: 112334
100,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
Veil.199,-
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

NB! Passert best før dato. Best før 01.11.2020. Fungerer ofte like bra etter.

BioCool SafeWash er et unikt vaskemiddel som dreper sopp og andre mikroorganismer allerede ved temperatur på 30°C. Sopp er motstandsdyktig og kan spre seg til andre klær i skittentøyskurven. SafeWash tar bort sopp og dårlig lukt fra alle typer tektstiler. Produktet er velegnet for personer med sensitiv hud. Tekstiler som merinoull og polyester trenger skånsom rengjøring. Tekstiler i disse materialene blir ofte misfarget av vaskemidler med blekemiddel. SafeWash inneholder ingen tensider, fosfater, blekemiddel eller sterke alkalier.

Bruksanvisning

Kan brukes til maskinvask 30-95°C. Bland ikke hvite og fargede tekstiler. Følg vaskeanvisningen på plaggene du vasker. Legg vasketabletten i skuffen eller direkte i vaskemaskinen sammen med klærne. Kombiner ikke med andre vaskemidler. Dersom SafeWash blandes med andre vaskemidler minsker effekten. Tabletten er skjør og følsom for fukt så oppbevar boksen med lokket på og i tørre omgivelser. Dersom tablettene skulle gå i oppløsning så tilsvarer en skje pulver en tablett. Oppbevar utilgjengelig for barn. Resirkuler plastboksen når den er tom.

Dosering håndvask

En tablett for å vaske strømper eller små mengder klær. Legg tekstilene i bløt sammen med tabletten i minst en time så den løses opp og virker i tekstliene. Eventuelle flekker på klærne kan gnis bort. Skyll tekstilene etter vask.

Dosering liten maskin 2-4 kg

To tabletter for normalt skitten vask
Tre tabletter for vask av veldig skitne klær

Dosering stor maskin 4 kg eller mer

3 tabletter for normalt skitten vask
Fire tabletter for vask av veldig skitne klær


Når du vasker med BioCool SafeWash rengjøres også din vaskemaskin. Produktet er CE-merket og registrert hos legemiddelsverket. Boksen inneholder 50 tabletter. Lever boksen til plastgjenvinning når den er tom. Produsert i Sverige. Oppbevar utilgjengelig for barn.

Sikkerhetsdatablad
Se artikkel om BioCool i Fotterapeuten

Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.