9593 9593 9593 9593

Follo Diem Nedtrekk 80 kg

80 kg 240/260 cm, 1 bøyle, 5 kg

Varenr: 131-012913
23 629,-
Vekt
50 kg
50 kg
80 kg
80 kg
-+
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
Follo Futura tilbyr et bredt utvalg av trekkapparater; Pulleys, Pulley Explosiv og Nedtrekk. Trekkapparatene er fleksible og muliggjør de mest optimale og fleksible apparatene for trening av alle kroppsdeler. Produktetene har et tidsriktig design.
 
Apparatene er utstyrt trinser som gir en jevnere og mer behagelig belastning for pasienten. Dette gir også flere muligheter for riktig dosering, slik at pasienter kommer raskt i gang med funksjonell trening/rehabilitering. Utvekslingsmekanismen gir en myk bevegelse og minimerer risikoen for rykk når bruker befinner seg i ytterlengden av bevegelsesomfanget.

Det er utviklet ulikt tilbehør til trekkapparatene med tanke på å øke treningsmulighetene; håndtak med tanke på ulike treningsmuligheter; pronasjon-/suspinasjonshåndtak. Håndtak, rohåndtak, håndstøtte, tricepsstang, latissimusbøyle og motstandstrinse, oppheng til vegg og modul.

Follo Diem Nedtrekk kan monteres både på Follo Diem Ramme og på vegg.

Trekkapparatene er tilvirket av stålrør. Topp og bunn er pulverlakkert. Stålrørene er forniklet for å gi en bedre sliteflate. Trekkaparatene er CE godkjent og er i sin helhet produsert i Norge.
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.